PCRehber

Call of Duty: Modern Warfare’de Crossbow Nasıl Açılır?

Crossbow, Call of Duty: Modern Warfare’de yepyeni bir silahtır ve oldukça güçlüdür, bu yüzden bir tane almalısınız. İşte kilidini açmak için kısa bir rehber.
Crossbow, bazı durumlarda izinizi bile yok edebilen tek öldürücü silahtır. Geçtiğimiz günlerde, Call of Duty: Modern Warfare 1.13 yamasında tanıtıldı ve silahın kilidini açmanın iki yolu var.

Satın al

İlk yol, silahı satın almak ve hemen kilidini açmaktır. Tek bir ürün için oldukça pahalı olan bu ürünün size maliyeti 12 $, ancak bu yolu sadece zar zor kazandığınız paranızı harcayabilecekseniz yapın.

Oyun içinden elde et

Call of Duty: Modern Warfare’e ekstra para harcamak istemeyenler için Crossbow almanın başka bir yolu var. Çok fazla grinding gerektirir, muhtemelen de bunun için zamanınız var. Silahı ücretsiz kazanmak için, Toplamda 25 maç yapmanız her birinde 5 öldürme almanız toplamda 125 öldürme almanızı gerektiren belirli bir görevi tamamlamanız gerekiyor.

Ayrıca Bakınız:   Shop Titans İçin Başlangıç Rehberi

Sadece seçtiğiniz bir Marksman Tüfeğini donatın, üzerine bir Refleks Sight yerleştirin ve ateş etmeye başlayın. 25 maçın her birinde en az 5 öldürmeye ihtiyacınız var, bu çok zor gelmiyor.

Meydan okumaya başlamadan önce bilmeniz gereken başka bir şey daha var. Eğer devam eden bir maça katılırsanız Marksman Rifle öldürmeleri sayılmaz, bu yüzden öldürmelerinizin tamamen değersiz olmadığından emin olmak için baştan bir maça katıldığınızdan emin olun.

Kaynak: Altchar

AksiyonHack & SlashMMORPGPC

Path of Exile 3.9.2f Yaması Eşya Filtresi ve Bir Çok Değişiklik İçeriyor

Battle RoyaleNasıl YapılırPC

PC'de PUBG Mobile Nasıl Oynanır: PUBG Mobile PC ve Dizüstü Bilgisayar Kullanıcıları İçin İndirin

AksiyonPCRol Oyunu

Ubisoft Massive Hala Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor

PCSavaş Oyunları

Sonunda Half-Life: Alyx Hakkında Bilmeniz Gereken Herşey

F2P Mobil Yarış Oyunu Forza Street Yakında Galaxy Store’da Çıkacak