Maneater, The 100 Percent Glitch Hatası Nasıl Düzeltilir?

Son zamanlarda #Maneater oynuyorsanız, her bölgede yüzde 100’e ulaşan küçük oyuncu grubuna ödüllendirilen #Queen of the #Ocean kupasını duymuş olabilirsiniz. Bununla birlikte, bazı oyuncular yüzde 100 aksaklık yaşıyor ve bu da Queen of the Ocean kupasını kazanmalarını engelliyor. Bununla ilgili bir düzeltme var mı?

Maneater 100 Percent Glitch için bir düzeltme var mı?

Oyuncuların Maneater’da keşfedebilecekleri yedi bölge var. Queen of the Ocean kupasının kilidini açmak için oyuncuların her bölgenin yüzde 100’ünü açma ihtiyacı olacak. Ne yazık ki, bazı oyuncular her bölgede yüzde 100’e ulaşmış gibi görünüyor, ancak yine de kupa verilmiyor.

Şu anda Maneater için yüzde 100 olup ödülü alamama aksaklığı konusunda düzeltme yok. Bununla birlikte, Tripwire, oyunun tamamlanmasını tam olarak takip etmediğini kabul etti ve geliştiricilerin oyunla ilgilendiğini belirtti. Ne yazık ki, yüzde 100 aksaklık için bir düzeltme ile ilgili herhangi bir zaman verilmemiştir yani düzenlemenin ne zaman geleceği konusunda şimdilik bilgi yoktur, ancak umarım geliştiriciler yakın gelecekte bir yama oluşturabilirler.

Hatayı yaşıyorsanız, yüzde 100 aksaklığı düzeltmeyi denemek için yapabileceğiniz iki şey var.

Her bir license plate, nutrient cache topladığınızı ve her bölgedeki tüm yer işaretlerini ziyaret ettiğinizi bir kez daha kontrol edin.

Ayrıca Bakınız:   Aksiyon Oyunları Tavsiyesi 5 Mobil Oyun

Golden Shores’da bulunan metal kapıyı aç.

İlk çözüm oldukça açık gibi görünse de, bölgelerden birinde bir öğeyi kaçırmış olmanız mümkündür, bu yüzden geri dönün ve her alandaki her şeyi tamamladığınızı tekrar kontrol edin. Bunu yaptığınızdan emin olduktan sonra, Golden Shores bölgesinde metal bir kapı açmayı da deneyebilirsiniz.

Kapıyı bölgenin güneydoğu köşesinde bulacaksınız ve açmak için birkaç adım izlemeniz gerekecektir. Başlamak için ağzınızda bir balık yakalayın, sonra sudan atlayın ve balığı kapıyı açan düğmeye doğru yollamak için kuyruk hareketini kullanın. Kapıya çarpana kadar bu yöntemi uygulamaya devam edin ve tekrarlayın, ve yüzde 100 aksaklığı gidereceğini ve Queen of the Ocean kupasının kilidini açacağını görebilirsiniz.

Maneater Rehberleri
Maneater Rehberleri

Bütün Maneater rehberlerimizi aşağıda listeliyoruz. Zaman içinde rehber sayımız artacaktır. Sık sık ziyaret etmeyi unutmayın. Ayrıca bazı rehberler hazırlık aşamasında olabilir.

  1. Maneater, The 100 Percent Glitch Hatası Nasıl Düzeltilir?
  2. Maneater Nasıl Kaydedilir?
  3. Maneater: Dead Horse Lake İçindeki Tüm Görülecek Yerler
Selvi K.

Fortnite A, B ve C Kapı Kodları Nedir?

Battle RoyaleRehber

Fortnite'da Ganimet Kasalarını Açmak İçin Choppa Nasıl Kullanılır?

Rol Oyunu

Ubisoft Resmi Olarak Far Cry 6'yı Ortaya Çıkartıyor

Mobil Oyun

The Witcher 3 - Başlangıç Rehberi

Bu Hafta Sonu Torchlight 3’ün Yol Haritası Ortaya Çıkacak