Warframe Cephalite Resonance Hızlı Bir Şekilde Solo Farm Yapma

#games #shooter

#Warframe ‘in Cephalite Resonance’ı, Nightwave Series 3 Glassmaker ile eklenen yeni bir kaynak ve işte onu daha fazla elde etmek için kolay bir yol.

Warframe’in Nightwave Series 3 Glassmaker’ı artık yayında ve Cephalite Resonance adlı oyuna yepyeni bir kaynak ekliyor. Gerçekten de, Cephalon Dokuma’ya erişmeyi ve Glassmaker’ın kim olduğunu öğrenmeyi umuyorlarsa, oyuncuların bu Cephalite Resonance’dan 10 adet toplaması gerekecek ve bu bazı hayranlara uzun bir süreç gibi görünebilir. Neyse ki, oyuncular Warframe’de bu miktarda Cephalite Resonance’ını biraz talimatla çiftlemeyi oldukça kolay bir şekilde yapabilecekler.

Başlamak için oyuncular, Warframe’in Cephalite Resonance’ını bir Glass Fissure tarafından “camlaştırılan” düşmanlardan düşme şansına sahip olduğunu bilmelidir. Bu çatlaklar görevlerde ve açık dünya alanlarında rastgele ortaya çıkabilir ve Nora Night oyuncuları görünmek üzere olduklarında bilgilendirir. Bir NPC “cam haline getirildikten” sonra, bir oyuncunun yapması gereken tek şey vücudundaki düğümleri kırmak, düşmanı yok etmek ve umarız Warframe’de bazı Cephalite Resonance’ını almaktır.

Bu, Warframe’in Cephalite Resonance’ını çiftleşmenin en iyi yollarından biri, özellikle arzu edilen açık dünya bir yer olan Orb Vallis’i ziyaret etmek oldukça mantıklıdır, çünkü düşmanlar orada takviye alabilir. Bir oyuncu Orb Vallis’e ulaştığında, Nora’dan gelen bir  Glass Fissure bildirimi alana kadar balık tutmalı veya crafting yapmalıdır.

Bu mesajı aldıktan sonra, oyuncular  Glass Fissure’ü avlamalı, ancak yakınlardaki düşmanları hemen öldürmemelidir. Bunun yerine, Fissür’ün yakınında mümkün olduğunca çok sayıda NPC toplamalı ve çok sayıda “camlaşmış” düşmana müdahale ederken Cephalite parçalarında daha fazla toplama ihtimali kazanmalıdır. Daha sonra oyuncu tüm bu düşmanları öldürmeli, Archwing’lerine atlamalı, daha fazla Glass Fissures aramalı ve Digital Extremes’in MMORPG’sinde daha fazla Cephalite Resonance kazanmak için yukarıda belirtilen işlemi tekrarlamalıdır.

Not etmek gerekirse, Warframe oyuncularının Glass Fissure’ü Orb Vallis’de gerçekleşmesini beklerken biraz sabır göstermeleri gerekebilir, ancak aslında oldukça fazla Cephalite Resonance ile ödüllendirilecekler. Ek olarak, Fissürler durduktan sonra bir hayranın hala daha fazla parçaya ihtiyacı varsa, sadece Fortuna’ya gidebilir ve daha sonra baştan başlamak için Orb Vallis’e dönebilirler.

Warframe, PC, PS4, Switch ve Xbox One için kullanılabilir.

Warframe Rehberleri
Warframe Rehberleri

Warframe ile ilgili bütün rehberleri buradaki listemizde bulabilirsiniz. Bazı rehberler hazırlık aşamasında olabilir.

  1. Warframe Cephalite Resonance'da Hızlı Bir Şekilde Solo Farm Yapma

Hundred Soul: The Last Savior Başlangıç Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile Hangi Telefonlarda 90 FPS Oynanabilir

RehberRol Oyunu

Conan Exiles'ta Pet Elde Etme Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile'da Ekranda FPS Görme

GTA 5 Ücretsiz Alınabilir Oldu, Kaçırma!