Civilization 6RehberStrateji

Civilization 6’da Bir Şehir Ele Geçirme Rehberi

Sid Meier’in #Civilization 6’da ezici bir #zafer kazanmak veya savaş ganimetleri almak isteyen oyuncuların #istila etmeleri ve şehirleri ele geçirmeleri gerekiyor.

Sid Meier’in Civilization 6, oyuncuların kendi ülkelerinin büyümesini ve büyümesini simüle etmesini sağlayan birçok özelliğe sahiptir. domine eden bir zafer elde etmenin kilit yönü olan bu özelliklerden biri, diğer ülkelerin şehirlerini ele geçirme yeteneğidir.

Savaşlar sırasında liderler, karşı tarafın şehirlerini birlikleriyle istila edebilir ve şehir merkezine saldırabilirler. Bununla birlikte, Civilization 6’nın bölge özelliklerini eklemesi nedeniyle, işgalciler istila sırasında desteği kesmenin yeni yollarına sahipler.

Şehirlerin Devralınması

Bir şehri ele geçirmenin düz yolu şehir merkezini ele geçirmektir. Ancak, şehir merkezinin başlangıçta ele geçirilmesi kolay olmayacak. Bir şehrin herhangi bir duvarı varsa, menzilli saldırılarla erişebilirsiniz. Şehrin bir kampı varsa, ek olarak menzilli saldırılarla size erişebilecek. Bu menzilli saldırılar, uçaklar dışında medeniyetlerin en güçlü menzilli gücüne eşit güce sahip olacaktır.

Bu menzilli saldırılardan kurtulmak için dış savunma imha edilmelidir. Bu bölge menzilli saldırılar sadece birliklere ateş edebilir ve düşman kamplarına saldıramaz.

Savunurken, şehirler aşağıdakiler gibi bir savaş gücüne sahiptir.

  • Temel Güç (Medeniyete ait en güçlü yakın dövüş birimine eşit – 10 veya şehir içinde hapsedilen birim)
  • Duvar Savunmaları
  • Uzmanlık Alanları
  • Bir tepe üzerine inşa ediliyor
  • Sermaye olmak

Bir işgal sırasında şehir savunmasını azaltma söz konusu olduğunda, hasarlı bölgeler çok yararlıdır.

İstila Üniteleri

Aşağıdaki birimler savunmaları parçalama veya tamamen atlama yetenekleri nedeniyle istilalar için yararlıdır.

  • Koç Başı (Sadece Antik Duvarlara Karşı Kullanılır)
  • Kuşatma Kuleleri (Duvarları tamamen atlayacak ve duvarları ayakta durmaya başlayacak)
  • Mancınık
  • Bombard
  • Ağır silahlar
  • Roket Topçuları

Oyuncular bir domine bir zaferi kazanmayı planlamasalar bile, savaş ilan eden başka bir lider tarafından korunmaktan kaçınmak için savunmalarını ve ordularını getirmeleri şiddetle önerilir. Bir medeniyetin başkenti devralınırsa, medeniyetteki başka bir şehir başkent olur. Ancak, başka şehir yoksa, uygarlığın varlığı sona erecek ve bu oyuncu kaybedecektir.

Civilization 6, iOS, Linux, Nintendo Switch, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için kullanılabilir

Selvi K.

Hundred Soul: The Last Savior Başlangıç Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile Hangi Telefonlarda 90 FPS Oynanabilir

RehberRol Oyunu

Conan Exiles'ta Pet Elde Etme Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile'da Ekranda FPS Görme

Minecraft Dungeons Rehber – Bütün Gizli Seviyelere Nasıl Ulaşırsınız?