Hundred Soul: The Last Savior Başlangıç Rehberi

Hound 13 stüdyosundan yeni bir aksiyon RPG’si olan Hundred Soul: The Last Savior’da kurtarıcı olun ve ölmekte olan bir dünyayı yıkımın eşiğinden döndürün. Hounds Soul, PC benzeri grafikler sunarak mobil platformda aksiyon RPG türünü yeniden canlandırmayı hedefliyor ve ilgili ve tatmin edici bir savaş sistemi sunuyor. Silahlarınız ve yardımcılarınız oyun tarzınızı belirler, bu yüzden kararlarınızı akıllıca verin! Bu rehberde sizlere Hundred Soul: The Last Savior’da en doğru seçimleri yapmanız ve hızlıca gelişmeniz için yardımcı olacağız.

Savaşacak çok sayıda eşya ve yükseltilecek tonlarca teçhizatla, Hundred Soul: The Last Savior’da ipuçları ve püf noktaları kılavuzumuzda ele alınacak çok şey var. Önünüzdeki tüm zorlukların üstesinden gelmek için ekibinizi güçlendirirken, savaş temellerini ve etkili bir şekilde nasıl savaşacağınızı gözden geçireceğiz. Etkili bir şekilde savaşmak için Hundred Soul: The Last Savior’da hileleri, ipuçları ve püf noktaları ile strateji kılavuzumuzla başlayalım.

Hundred Soul: The Last Savior Temel Savaş Bilgileri

Hundred Soul: The Last Savior oldukça basit bir dövüş sistemine sahiptir: kaçma yeteneğiniz, normal saldırılarınız ve iki saldırı beceriniz var. Becerilerinizin oldukça kısa bekleme süreleri var, bu yüzden bol bol harcayın ve güçlü kombinasyonlarla düşmanlarınızı mahvedin. Düzenli saldırılar becerilerinizin bekleme sürelerini hızlandırır, bu nedenle becerilerinizin geri gelmesini bekliyorsanız, düşmanlara saldırmaya devam ettiğinizden emin olun.

Aksiyon

Wuchang: Fallen Feathers, Etkileyici Görsellere Sahip Başka Bir Çinli Souls Like Oyunu

Playstation 5, İlk Etapta PS4 Oyunlarıyla %99 Uyumlu Olacak