Demon’s Souls’ta En İyi 5 Silah

En İyi Demon’s Souls başlangıç ​​silahları

Halberd

Halberd, birçok nedenden dolayı başlamak için en iyi silahlardan biridir. En büyük faktör, başladığınız anda onu elde edebilmenizdir. Ancak bunun dışında, Halberd’in muazzam menzili ve yüksek hasarı vardır, bu da onu hedeflerine çok yaklaşmayı sevmeyen oyuncular için son derece etkili kılar.

Başlangıç ​​hasarı 95’tir ve bu oyunun ilk bölümleri için dikkate değerdir. Halberd ayrıca, bazıları güçlü ve yüksek ölçeklendirme özelliğine sahip birçok yükseltme yoluna sahiptir. Ağır R2 saldırısı, yatay olarak süpürdüğü için muazzam derecede faydalıdır ve aynı anda birkaç düşmanı devirmeyi kolaylaştırır. En etkili olduğu zaman olan silahı iki elle kullanmayı denediğinizden emin olun.

Ayrıca Bakınız:   Fortnite'da Deadpool Kostümü Çıktı, Nasıl Alırsınız?

Silahlara doğrudan gitmek için şu bağlantıları kullanın;

  1. Halberd
  2. Bastard Sword
  3. Winged Spear
  4. Compound Long Bow
  5. Uchigatana

Halberd nerede bulunur?

Halberd’i elde etmenin en kolay yolu, karakterinizi oluştururken Tapınak Şövalyesi sınıfını seçmektir – ve bu sınıf, Şifa mucizesini hemen kullanma becerisiyle birlikte geldiği için bunu yine de yapmanızı öneririz. Ayrıca, Boletarian Palace 1-1’de Halberd kullanan Askerlerden de düşürebilirsiniz veya 5.000 ruh için Filthy Woman’dan satın alınabilir.

Demon’s Souls en iyi silahlar

Bastard Sword

Roblox FPS Nasıl Arttırılır?

Hayatta KalmaRehberYoutube

Sprig Bow Yapımı - Grounded Türkçe

AksiyonRehberRol Oyunu

Assassins Creed: Valhalla'da Maximilian’s Key Elde Etme

Nişancı OyunuRehber

Call of Duty: Black Ops Cold War'da En İyi Sniper (Kanas) Silahı

Elite Dangerous Ücretsiz Oluyor