Demon’s Souls’ta En İyi 5 Silah

Bastard Sword

Başlarken bir başka harika seçenek de Bastard Sword. Bu silah, Halberd ile benzer hasara sahiptir (en azından ilk başta), ancak daha kısadır, yani kontrol edilmesi biraz daha kolaydır. Bunu ağırlık ve hız açısından orta seviye bir silah olarak görüyoruz ve bu da onu oyunun birçok saldırı animasyonunun tüm ayrıntılarını öğrenmek için adil bir seçim haline getiriyor.

Bastard Sword ile ilgili en iyi şey (elde etmenin ne kadar kolay olduğu bir yana), ağır, iki elli R2 saldırısıdır. Bu yukarıdan salınım dar koridorlar için mükemmeldir ve büyük hasar verir. O da kuvvetle büyük ölçüde ölçeklenecek şekilde yükseltilebilir, ancak aynı zamanda inanç veya büyüyü desteklemek için büyülenebilir. Halberd’in hasar çıktısının hayranıysanız ancak daha kolay bir şey kullanmak istiyorsanız, Bastard Sword öneririz.

Ayrıca Bakınız:   Civilization 6 - Sınırları Açmalı Mısınız?

Silahlara doğrudan gitmek için şu bağlantıları kullanın;

  1. Halberd
  2. Bastard Sword
  3. Winged Spear
  4. Compound Long Bow
  5. Uchigatana

Bastard Sword nerede bulunur?

Piç Kılıç, bir düşmanın içeriye doğru yuvarlanan bir kaya göndermesinden hemen sonra Boletarian Sarayı 1-1’de bulunuyor. Kaya merdivenlerden iner inmez, geri koşun ve yoldan çekilin. Arkanızdaki küçük bir platformu ezecek ve kılıcı aşağıya düşüp aşağıdaki ölü bir bedenden almanıza izin verecek.

En iyi başlangıç silahları

Winged Spear

Nintendo Switch'ten Bilgisayara ya da Telefona Ekran Görüntüsü Gönderme

RehberRol Oyunu

Cyberpunk 2077 Lifepath Seçimi

MMORPGRehber

World of Warcraft Shadowlands'da Ne Zaman ve Nasıl Uçabilirsiniz?

AksiyonRehber

Mirdan Hammer Nasıl Bulunur? Demon's Souls

Elite Dangerous Ücretsiz Oluyor