Demon’s Souls’ta En İyi 5 Silah

Winged Spear

Winged Spear, önceki iki silaha göre biraz daha zordur, ancak daha hızlı bir şey isteyen oyuncular için idealdir. Winged Spear ile Halberd ile benzer menzile sahiptir, ancak hızlı vuruşları yapmak için kullanılabilir. Çok hızlı olduğu için her vuruşta yüksek miktarda hasar vermez, ancak saniye başına genel hasarı (DPS) önceki iki silahla aynıdır.

Saldırılarının çoğunu kesintiye uğrattığı ve onlara saldırmadan önce onları vurmanıza izin verdiği için, iki elle R1 vuruşunun düşmanları şaşırtmak için harika olduğunu fark edeceksiniz. Hızlı silahların güzelliği budur – bir rakibe tepki verme şansı bulamadan sürekli hasar vermek için onları etkili bir şekilde spamlayabilirsiniz yapabilirsiniz. Winged Spear, güç ve el becerisi ile ölçeklenir, ancak ikincisini destekler ve hatta zehir hasarı verecek şekilde modifiye edilebilir.

Silahlara doğrudan gitmek için şu bağlantıları kullanın;

  1. Halberd
  2. Bastard Sword
  3. Winged Spear
  4. Compound Long Bow
  5. Uchigatana
Ayrıca Bakınız:   Star Wars: Squadrons PC İçin Uçuş Kontrolcülerini Destekleyecek

Winged Spear nerede bulunur?

Winged Spear bulmak, Boletarian Palace 1-1’deki Phalanx boss’unu ortadan kaldırmanızı gerektirdiğinden biraz daha zordur. Patronu yendikten sonra 1-2’ye geleceksiniz. Hoplites olarak bilinen küçük, korumalı lekelerin bulunduğu odanın hemen ardından, üç öğeyle dolu bir köprüye varacaksınız. İkincisi, Winged Spear.

Mesele şu ki, köprüden olduğu gibi geçerseniz, bir ejderha dışarı çıkacak ve muhtemelen sizi öldüresiye yakacaktır, bu yüzden onu yakalamadan önce hazırlanmanız gerekir. Köprüden geçmeden önce, karakterinizin tüm zırhını çıkarın – böylece iç çamaşırları görünsün (bunun tuhaf olabileceğini biliyoruz). Bu, karakterinize, öğeyi kapmak ve önündeki binaya girmek için köprüden hızlı bir şekilde koşması için yeterli hız sağlayacaktır. Tam teçhizatla * koşabilir * ve Winged Spearı kapabilirsin, ancak ejderha muhtemelen seni dışarı çıkaracaktır. Öldüğünüzde hala eşyaya sahip olacaksınız, ancak mümkünse bundan kaçınmak en iyisidir.

Bastard Sword

En İyi Demon’s Souls oyun ortası silahları

Nintendo Switch'ten Bilgisayara ya da Telefona Ekran Görüntüsü Gönderme

RehberRol Oyunu

Cyberpunk 2077 Lifepath Seçimi

MMORPGRehber

World of Warcraft Shadowlands'da Ne Zaman ve Nasıl Uçabilirsiniz?

AksiyonRehber

Mirdan Hammer Nasıl Bulunur? Demon's Souls

Elite Dangerous Ücretsiz Oluyor