Demon’s Souls’ta En İyi 5 Silah

En İyi Demon’s Souls oyun ortası silahları

Oyunda biraz ilerledikten sonra, daha iyi silahlar bulmayı düşünmelisiniz. Kesinlikle yukarıda bahsettiklerimize sadık kalarak son hallerine yükseltebilirsiniz, ancak kontrol etmek isteyebileceğiniz birkaç oyun ortası silah da vardır.

Compound Long Bow

Demon’s Souls’da standart bir yay veya arbalet gibi uzun menzilli bir silaha sahip olmanın kullanışlı olacağı birkaç örnek vardır. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda yay var, ancak tartışmasız en iyisi, oyundaki en güçlü yay olan Sticky Compound Long Bow’a yükseltilebilen Compound Long Bow’dur. Yine de, Demon’s Souls’ta birkaç saat bile olsa, avantajlarından yararlanmak için bunu yapmanıza gerek yok.

Compound Long Bow’un temel versiyonu hala kullanışlıdır ve 45 hasarla başlar. Bu, bulacağınız diğer yayınların çoğu için eşittir ve bu kadar güçlü hale getirilebilmesi, yeni başlayanlar için ideal bir seçim olmasını sağlar.

Silahlara doğrudan gitmek için şu bağlantıları kullanın;

  1. Halberd
  2. Bastard Sword
  3. Winged Spear
  4. Compound Long Bow
  5. Uchigatana

Düşmanları yayla öldürmeye de her zaman odaklanmanız gerekmez. Bir düşmanın, bulunduğu yere koşmanıza gerek kalmadan size doğru gelmesini sağlamak için kullanılabilir. Özellikle Compound Long Bow, tüm Demon’s Souls’taki neredeyse tüm yay veya arbaletlerden daha fazla olan 60’lık yüksek bir menzile sahiptir.

Compound Long Bow nerede bulunur?

Compound Long Bow’u bulmak zor, çünkü Shrine of Storms 4-1’deki sinir bozucu iskelet düşmanlarıyla başa çıkmanızı gerektiriyor. Bu nedenle, daha sonra karakteriniz daha güçlü hale gelene kadar onu elinize almaya çalışmamalısınız.

Ayrıca Bakınız:   Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?

Bulmak için 4-1’in başından doğruca iskeleti geçip açık avluya gidin. Öncü olarak bilinen eğitim bölümünden patronu sağda göreceksiniz. Ona doğru ilerleyin, saldırın ve öldüğünde, arkasında durduğu yerde, çok fazla moloz ve aşağıya giden bir yolla dolu dev bir delik bulacaksınız.

Aşağı inin ve zeminde basınca duyarlı bir mekanizma ile dar bir tünele geleceksiniz. Bu, size bir dizi ok gönderen bir tuzağı tetikleyecektir. Üzerine basmaktan başka seçeneğiniz yok, bu yüzden ya 180 derece dönüp okları engelleyin ya da onları dar bir şekilde önlemek için duvarı sola veya sağa sarın. Önünüzdeki yol bir çıkmaza çıkıyor gibi görünecek, ancak önünüzdeki duvara saldırırsanız, gizli bir yol ortaya çıkaracaktır. Bu tarafa gidin, ancak önünüzden iki iskelet çıkacak, hazır olun.

İkisi de öldükten sonra, görünüşte çıkmaza yol açan – yine – başka bir yola götüren ilk sağa dönün. Yukarıdaki yolu açığa çıkarmak için saldırabileceğiniz bir duvara açılan küçük bir merdiven grubu göreceksiniz. Bulunduğunuz kulenin tepesine kadar bu adımları takip edin ve sola veya sağa gidebileceğiniz bir bölüme geleceksiniz.

En soldaki yolu kullanın ve Compound Long Bow’ı içeren bir cesedin hemen yanında duran iskelet okçu yu arayın.

Winged Spear

Uchigatana

Nintendo Switch'ten Bilgisayara ya da Telefona Ekran Görüntüsü Gönderme

RehberRol Oyunu

Cyberpunk 2077 Lifepath Seçimi

MMORPGRehber

World of Warcraft Shadowlands'da Ne Zaman ve Nasıl Uçabilirsiniz?

AksiyonRehber

Mirdan Hammer Nasıl Bulunur? Demon's Souls

Elite Dangerous Ücretsiz Oluyor