Demon’s Souls’ta En İyi 5 Silah

Uchigatana

Son olarak, kullanımı adından çok daha eğlenceli bir silah olan Uchigatana’yı tartışalım. Uchigatana, beklediğiniz gibi, bir Japon katanasını yansıtan hızlı bir silahtır. Bu silahla ilgili harika olan şey, 95’te başlayan yüksek hasarıdır. Kanama hasarı vermede üstündür, yani düşmanların bir süre vurulduğunda sağlıklarını kaybedecekleri anlamına gelir.

Bu silahtan en iyi şekilde yararlanmak ve çok yavaş olduklarından R2 saldırılarını kullanmaktan kaçınmak için bu silahı iki elle kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz (saldırıyı geri çekebileceğinizden kesinlikle emin değilseniz). R1 saldırılarına sadık kalırsanız, kullanımının son derece kolay olduğunu ve düşmanları hızla dışarı çıkardığını göreceksiniz. Uchigatana güçten çok beceri ile ölçeklenir, bu nedenle karakterinizin istatistiklerini yükseltirken bunu aklınızda bulundurun.

Ayrıca Bakınız:   Sniper Fury'ye Güncelleme Geldi

Silahlara doğrudan gitmek için şu bağlantıları kullanın;

  1. Halberd
  2. Bastard Sword
  3. Winged Spear
  4. Compound Long Bow
  5. Uchigatana

Uchigatana nerede bulunur?

Oyunun ortasında bir silah olmasına rağmen, Uchigatana’yı bulmak çok da zor değil. Shrine of Storms 4-1’de, bölgenin başında Vanguard mini boss’un hemen yanında bulunuyor. Patronun hemen arkasında Uchigatana’yı bulacağınız bir köşe var.

Compound Long Bow

Nintendo Switch'ten Bilgisayara ya da Telefona Ekran Görüntüsü Gönderme

RehberRol Oyunu

Cyberpunk 2077 Lifepath Seçimi

MMORPGRehber

World of Warcraft Shadowlands'da Ne Zaman ve Nasıl Uçabilirsiniz?

AksiyonRehber

Mirdan Hammer Nasıl Bulunur? Demon's Souls

Elite Dangerous Ücretsiz Oluyor