Haber

Rust: Harbor Bulmaca Rehberi

Büyük Harbor Bulmaca

Small Harbor’daki bulmacaya benzer şekilde, oyuncular sigorta kutusunu aramalı, Elektrik Sigortasını takmalı ve anahtarı çevirmelidir. Bununla birlikte, Büyük Liman’da anahtar, binanın dışındaki duvarda, içerideki sigorta kutusunun “arkasında” yer almaktadır.

Daha küçük bulmacadan başka bir sapma, bu, oyuncuların ikincil bir konuma koşmasını gerektirir. Rıhtım üzerinde ve askının altında, dökme-sıvı taşıma konteynerlerinin arasında küçük bir oda saklanır; oyuncular, anahtardan Green Keycard erişim paneline giden güç hattını takip ederek kolayca bulabilir. Oyuncular, Elektrik Sigortasının bir bozulma zamanlayıcısı olduğunu unutmamalıdır. Bittiğinde, anahtar ve erişim paneli arasındaki devre kesilerek kapının kapanmasına neden olur.

Oyuncular, Büyük veya Küçük bir Liman’daki Yeşil Bulmaca Alanına eriştiklerinde, daha yüksek seviyeli Anıtlarda kullanılmak üzere bir Mavi Anahtar Kartı ve bir Ganimet Sandığı bulacaklar. Harbors’ta radyasyon yok ve savunma için bolca yüksek alan yok, bu yüzden, bulmacayı tamamladıktan sonra, yeni doğan oyuncular zamanlarını alabilir ve iyice toplayabilirler. Görünüşe göre, Rust oynarken herkesin yaptığı hatalardan biri, oyunun inşa mekanizmasını ihmal etmektir, bu nedenle oyunculara ayrılmadan önce istenmeyen öğeleri geri dönüştürmeleri önerilir.

Rust artık PC ve Mac için kullanılabilir. Bir PS4 ve Xbox One sürümü şu anda geliştirme aşamasındadır.

Küçük Harbor Bulmaca

Mobil OyunRehberStrateji

Clash of Clans'da Bir Klana Nasıl Katılırsınız?

Hayatta KalmaRehberValheim

Valheim gümüşü nasıl elde edilir ve eritilir?

Battle RoyaleFortniteRehber

Fortnite'da Kasa Anahtarları nasıl bulunur?

Forza Horizon 5Yarış Oyunları

Forza Horizon 5'te Maksimum Rütbe ve Prestij Seviyeleri

Oyuncuların Hayallerini Yıkan 5 Playstation 4 (PS4) Oyunu