The Next Chapter Emblem’ini Nasıl Kazanırsınız? Destiny 2 Rehber

Ölmeden Master zorluk seviyesinde Presage Exotic görevini tamamlayarak The Next Chapter Emblem’i ve Destiny 2: Season of the Chosen kazanın.

Destiny 2: Season of the Chosen şu anda tüm hızıyla devam ediyor ve oyuncular, bir ateş ekibi oluştururken diğer oyuncular tarafından görülebilecek yeni bir Amblem toplayabilirler. Yeni Efsanevi Amblemlerden biri The Next Chapter Emblem olarak adlandırılıyor ve Tex Mechanica silah dökümhanesindeki boğa kafatası simgesini taşıyor. Bu organizasyon, The Last Word el topu ve Dead Man’s Tale keşif tüfeğini oluşturmaktan sorumludur, çünkü oyuncuların kilidini açmaya başlamak için Dead Man’s Tale Exotic Quest’i başlatmaları gerekecektir. The Next Chapter Amblemi almak için oyuncuların Master zorluğunda Presage görevini kusursuz bir şekilde tamamlamaları gerekecek.

Bu basit gibi görünse de, kolay bir mücadele değildir. Presage görevi herkesin bildiği gibi zordur ve Master zorluğu, 25 dakikalık bir süre sınırı, kilitli ekipman, maç oyunu ve bir sürü ıvır zıvır dahil olmak üzere onu daha da zorlaştıran birkaç ekstra değiştirici ekler. Oyuncular, ilk önce ne bekleyebileceklerini bilmek ve bazı bulmacaları ve platformları nasıl hızlandıracaklarını anlamak için normal zorlukta birkaç kez oynarlarsa, bu görevde en çok şansa sahip olacaklardır. Destiny 2: Season of the Chosen’da The Next Chapter Amblemi kazanmak için oyuncuların yapması gereken her şey burada.

Presage Görevi Nasıl Tamamlanır?

Destiny 2 Rehberleri
Destiny 2 Rehberleri

Destiny 2'yle ilgili rehberlerimizi alt kısımda listeleyeceğiz. Bazı rehberlerimiz yapım aşamasında olabilir, lütfen sabırla bekleyip neyi görmek istediğinizi yorumlardan belirtin. Takipte kalın...

  1. The Moon Override Görevi Nasıl Yapılır? Destiny 2
  2. The Next Chapter Emblem'ini Nasıl Kazanırsınız? Destiny 2 Rehber
  3. Valheim'de Cabal Gold Nerede Bulunur?
  4. Destiny 2'de The Lament'i Nasıl Alırsın? (Abandoned Bunker)
  5. Destiny 2'de Stasis Aspects Nasıl Elde Edilir?
  6. Destiny 2'de Filthy Lucre Nasıl Elde Edilir?
  7. Destiny 2 Sprint Cancel Bug
  8. Destiny 2'de Twisted Energy Nasıl Elde Edilir ve Ne İşe Yarar?
  9. Destiny 2'de Exotic Cipher Nasıl Alınır?
  10. Destiny 2'de Felwinter's Lie Shotgun Görevi Nasıl Yapılır?

Assassin's Creed Odyssey - Karakterin Ek Becerileri

Assassin's Creed: OdysseyRehber

Assassin's Creed: Odyssey - Hafif ve Ağır Saldırı Rehberi

Destiny 2’de Cabal Gold Nerede Bulunur?