Elden RingRehber

Elden Ring’te Nasıl Seviye Atlanır?

Elden Ring’de seviye atlamaya başlamak ve daha çok güçlenmek için atmanız gereken ilk adımları sizlere açıklıyoruz. Bu basit rehberimizi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederiz. Elden Ring’e ilk başladığınızda, nasıl seviye atlayacağınız belli olmayacak. Stranded Graveyard’dan çıkacak ve karakterinizi geliştirmenin net bir yolu olmadan yolunuza gönderileceksiniz. Bir Site of Grace’e girseniz bile, birkaç ön koşulu yerine getirmediğiniz sürece seviye atlamanıza izin vermez.

Elden Ring’te Seviye Atlama

Melina’dan bir davet almak için burada daire içine alınmış Site of Grace’e gidin. Teklifini kabul edin ve seviye atlayabileceksiniz. Yani yapmanız gereken ilk şey, ilk temas olacak. Elden Ring’de seviye atlamak için Melina ile tanışmalı ve teklifini kabul etmelisiniz. Bunu yapmak için, Stranded Graveyard’ın kuzeydoğusunda, bir asker kampının yakınında bulunan Gatehouse Site of Grace’e gidin.

Lütuf Yerinde dinlendiğinizde Melina ortaya çıkacak. Seviye atlayabilmek için Melina’nın teklifini kabul edin. Teklifini kabul etmezseniz seviye atlayamazsınız. Yanlışlıkla reddederseniz endişelenmeyin: Grace Sitesinde dinlenirken Melina ile konuşmak için seçeneği seçin ve görevi kabul edebilirsiniz.

Gatehouse’a gitmenize gerek yok, ama ana yol üzerinde Melina’nın teklifini kabul ettiğinizde herhangi bir Site of Grace’de seviye atlayabilirsiniz.
Melina ile tanışmak için Gatehouse Site of Grace’e gitmeniz gerekmiyor. Aslında, başkalarında görünebilir. Gatehouse’u kullanmanın yararı, ana yol üzerinde olmasıdır. Melina ile konuştuğunuzda, hayalet atı Torrent’i de edineceksiniz.

Elden Ring’te hangi sınıfı oynuyorsunuz?

Seviye atlama yeteneğine sahip olduğunuzda, yapınız için anlamlı olan alanları geliştirmeye odaklanmalısınız. Büyücüler, Zeka ve Arcane’ye odaklanmak isteyecek, okçular ve diğer süslü yakın dövüş silahları, Dexterity’yi isteyecek, tüm oyuncular için harika bir özellik olan Vigor, sağlığınızı artırıyor. Seviye atlamayı ne seçerseniz seçin, bunu sık sık yaptığınızdan emin olun. Ayrıca, savaş sırasında daha fazla iyileştirebilmek için Sacred Flask’ı yükseltmek isteyeceksiniz. Daha fazla yardım için Elden Ring sayfamıza göz atın.

Farming SimulatorRehber

Farming Simulator 19'da Yeni tarla satın alırken dikkat etmeniz gerekenler

Nişancı OyunuRehberValorant

Valorant'ta Nişangah Nokta Nasıl Yapılır? Nokta Cross

AksiyonMaceraMafia Definitive Edition

Mafia Definitive Edition: An Offer You Cant Refuse Göreviyle İlgili Herşey

Hayatta KalmaRehberValheim

Valheim Yagluth Boss Nasıl Çağırılır ve Yenmek İçin İpuçları

Elden Ring: Çift El Silah Rehberi