KorkuRehber

Resident Evil 4 Remake’de saat bulmacası nasıl çözülür?

Şövalye istilasına uğramış Kütüphaneden kaçmak için doğru zamanı girip, saat bulmacasını çözmeniz gerekiyor.

Resident Evil 4 Remake saat bulmacası, Salazar’ın şatosunun tehlikeli koridorlarında ilerlemek istiyorsanız çözmeniz gereken pek çok bulmacadan biridir, ancak bu, sizi Leon yerine Ashley’i kontrol ederken görüyor. Orijinal oyunu oynayanlar, korkmuş Ashley’nin ölümcül zırhlardan kaçmak zorunda kaldığı ve saat bulmacasının bu sırada gerçekleştiği bölümü hatırlayacaktır.

Hâlâ şatoyu keşfediyorsanız, Ashley’nin kaçmasına yardım edebilmek için Resident Evil 4 Remake saat bulmacasını nasıl çözeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Resident Evil 4 Remake saat bulmacası doğru zaman nasıl girilir?

Dokuzuncu bölümde, kimera heykelini üç başını döndürerek tamamladıktan sonra, kendinizi karanlık ve ürkütücü bir Kitaplık’ta geçen bir dizide Ashley olarak oynarken bulacaksınız. İlerlemek ve etrafta dolaşan parazit istilasına uğramış zırh takımlarından kaçmak için, birkaç eski saate doğru zamanı girmeniz gerekecek. Her iki saat için doğru zaman, oyunu hangi zorlukta oynadığınıza bağlıdır:

  • Assisted/Standard: Girmeniz gereken zaman 11:04
  • Hardcore/Professional: Girmeniz gereken zaman 7:00

Asansör için doğru anahtarı bulduktan ve Kütüphane’deki şövalyelerden kaçmak için yukarı çıktıktan sonra bu bilgiyi bir nota karalanmış olarak bulabilirsiniz. Normal zorlukta, sade bir şekilde yazılır, ancak daha zor zorluklarda, deşifre etmeniz gereken Romen rakamlarıyla yazılır. Doğru zamanı ayarladıktan ve enter tuşuna bastıktan sonra, büyük büyükbaba saati kenara kayarak mozoleye ve en korkunç şövalye bölümüne inecek bir geçidi ortaya çıkarmalıdır – korkarım bu noktadan kaçış yok!

Yazar Hakkında

Oyun Haber ve rehber sitesi oyunda.org ailesinin bir üyesi olarak oyunlarla ilgili içerik paylaşımı yapıyorum. Oyun oynamayı oldukça seviyorum. Rol oyunları ilgi alanım.
İlgili
Hayatta KalmaRehber

Soulmask Hızlı Seyahat Rehberi - Portallar Nasıl Kullanılır?

MinecraftRehberSandbox

Minecraft'ta Bebek Köylülerin Büyümesi Ne Kadar Sürüyor?

MinecraftRehberSandbox

Minecraft Antik Şehir Rehberi

Hayatta KalmaRehber

Soulmask: Kabile Üyelerini Nasıl Diriltirsiniz?

Resident Evil 4 Remake: Dövüş Bıçağı (The Fighting Knife) Nasıl Alınır?