God of WarListe

Tüm God of War Zorluk Seviyeleri Açıklamaları

God of War’da dört zorluk ayarı vardır: Give Me a Story, Give Me a Balanced Experience, Give Me a Challenge, ve Give Me God of War. Bu zorluk seviyelerinin oyun içi açıklamaları, deneyimlerin birbirinden nasıl farklılaştığı hakkında bazı bilgiler sağlarken, bazı oyuncular seçimlerini yapmadan önce daha fazla ayrıntı isteyebilir. Bu ayrıntıları sağlamak bu rehberin kesin amacıdır ve hayranlar aşağıdaki bölümde God of War’ın zorluk seviyeleri hakkında tüm ayrıntıları bulacaktır.

Daha Fazla Oku

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Mount & Blade 2 Bannerlord Atölyeler

God of WarRehber

God of War: Game Plus Modu Hakkında Bilgiler

God of War’ı bitirmiş ve hala daha fazla aksiyona susamış olan oyuncuların New Game Plus’ı denemeleri gerekiyor. İşte bilmeniz gereken her şey. 2018’in God of War’ı, oyun PlayStation’a özel çıktıktan sonra PC için de yayınlandı, yeniden ilgi odağı haline geldi. PC yinelemesi 14 Ocak 2022’de mağazalara ulaştı ve teknik performansıyla ilgili olarak PC oyuncularından büyük bir beğeni aldı.
Daha Fazla Oku

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Mount & Blade 2 Bannerlord Atölyeler

God of War

God of War'a başlarken size yardımcı olacak 6 ipucu

God of War’a başlamak için 6 ipucu ile daha önce konsolda oynamadıysanız size yardımcı olabileceğimizi düşünüyoruz. Eski bir God of War oyuncusuysanız muhtemelen buradaki ipuçlarından haberdarsınız. Yine de kaçırdığınız bir God of War ipucu var mı diye kontrol etmek istersiniz. God of War için sitemizde yayınlanacak ilk rehber başlıyor. Diğer rehberler için sitemizi kontrol etmeyi unutmayın. Bazı God of War ipuçları ve püf noktaları mı arıyorsunuz? God of War nihayet PlayStation’sız veya DLSS, geniş ekran desteği ve daha fazlasıyla oynamayı sevenler için bu hafta Steam’e ve Epic Games Store’a geldi. İster ilk seferinde kaçırmış olun, ister tazelemeye ihtiyacınız olsun, Spartan Rage’in nasıl kullanılacağından rünlerin kullanımına ve daha fazlasına kadar God of War’a başlamak için en iyi ipuçlarım bunlar.
Daha Fazla Oku

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Mount & Blade 2 Bannerlord Atölyeler