Legacy of Discord Nasıl Patron Puanı Toplanır?

Gün geçtikçe karmaşık hale gelen oyunlar bunun için oyunculara bir bir rehber yayınlıyor. Şimdiki rehberimiz legacy of Discord dan geliyor. Nasıl Patron puanı toplanır?

Kılavuz – Nasıl Patron Puanı toplanır?.

Merhaba Muhafızlar!Yarın itibariyle yeni patron etkinliği başlatılıyor ve bu etkinlik öncesi bir kaç detayı sizlerle paylaşmak istiyoruz çünkü bir süredir puanların nasıl hesaplandığı konusunda yanlış anlaşılmalar ortaya çıkmıştır!.

1)Aşağıdaki seçeneklerde Patron puanlamasına dahil olmayan işlemler mevcuttur:

Füzyondan elde edilen mücevherler,Mücevher Çıkarma / İptal etme , Pet Uyanışı,Geri Alma özelliğinden elde edilen kaynaklar,Geri Dönen Oyuncu ödülleri,Havai Fişek,Tatil Dükkanı,Yaratık Avı,Nitelikler,Büyüleme Festivali Ödülleri,Hazine Avı,Yeni Yıl ve Cadılar Bayramı Etkinlikleri Ödülleri,Posta Kutusuna gelen kaynaklar ve Envanterdeki Hediye Paketleri

2) Patron Puanlamasına etki edecek kaynaklar ise:

– İlgili Hediye Paketleri,sadece patron Satış ve Fırsatlarından elde edilen Hediye Paketleri direk olarak Oyuncu Puanına etki edecektir.

– Sadece Patron Etkinliğindeki Altın Fırsatından alınan altın paketleri ve Altın Zindanı ile Kasadan elde edilen Altın sayılacaktır.

– Patron etkinliği sırasında özel fırsatlar ortaya çıkmaktadır.Oyuncular eğer bu eşyalar ile (posta kutusundan ve envanterdeki Ödül Paketleri harici) puan kazanabilirler.

3)Mücevher Patronu hariç ,Oyuncular Patron Etkinliği Satışlarındaki Hediye Paketlerinden ve Elit Bölümlerden puan kazanabilir.

Legacy of Discord Nasıl Patron Puanı Toplanır?

HaberMobil Oyun

Mobil Oyunların Pile Zararı Var Mı?

Mobil Oyun

Mobil Oyun Ekipmanı Fiziksel Navigasyon Çubuğu

Mobil OyunRehberStrateji

Clash Royale Yeni Kart : Duvar Yıkıcılar (Rehber)

Mobil Oyun

Fetih Altın Çağ Mobil Strateji Oyununa Başlamadan Önce