Zindandan Eşya Düşürme – Taichi Panda 3 Dragon Hunter

Sevilen mobil mmorpg oyunlarından birisi Taichi Panda 3 Dragon Hunter 3 benimde ilgimi çekti ben de bir kaç video kaydettim. Bu yazıya ekleyeceğim video ile zindandan nasıl eşya aldığınızı sizlere göstermek istiyorum. Genel olarak oyun hakkında bilgi vereyim.

Hemen hemen açık dünya bir oyun. Birbirine benzeyen sınıflar var ama ayrı ayrı zevk veriyor. Grafik kalitesi de oldukça iyi.Görev tabanlı bir oyun dokunma ile direk göreve koşma olması iyi ama diğer seçenekler kötü. Görevin nerede nasıl olduğunu bilemiyorsunuz. Pek bilgi vermiyor. Ayrıca kasılırken fazla oyuncu görmemem beni endişelendirdi. Acaba oyuncu sayısı az mı diye düşündüm.

Videoyu izleyerek Taichi Panda 3 Dragon Hunter’da zindandan eşya nasıl alınıyor görebilirsiniz.

Forza Street Mobil Oyunu Yakında Telefonlarınızda Olacak

Mobil OyunYeni Oyunlar

Google Play'de Yayınlanmayı Bekleyen Ama Şimdi Oynayabileceğiniz Oyunlar

Mobil OyunYeni Oyunlar

Çok Yakında Android'e Bir Çok Oyun Geliyor

Mobil OyunMobil Oyun Haber

Bulut Oyun Sistemi Google Stadia Nedir?