Zindandan Eşya Düşürme – Taichi Panda 3 Dragon Hunter

Sevilen mobil mmorpg oyunlarından birisi Taichi Panda 3 Dragon Hunter 3 benimde ilgimi çekti ben de bir kaç video kaydettim. Bu yazıya ekleyeceğim video ile zindandan nasıl eşya aldığınızı sizlere göstermek istiyorum. Genel olarak oyun hakkında bilgi vereyim.

Hemen hemen açık dünya bir oyun. Birbirine benzeyen sınıflar var ama ayrı ayrı zevk veriyor. Grafik kalitesi de oldukça iyi.Görev tabanlı bir oyun dokunma ile direk göreve koşma olması iyi ama diğer seçenekler kötü. Görevin nerede nasıl olduğunu bilemiyorsunuz. Pek bilgi vermiyor. Ayrıca kasılırken fazla oyuncu görmemem beni endişelendirdi. Acaba oyuncu sayısı az mı diye düşündüm.

Videoyu izleyerek Taichi Panda 3 Dragon Hunter’da zindandan eşya nasıl alınıyor görebilirsiniz.

Ayrıca Bakınız:   Clash of Kings Cumhuriyet Bayramı Etkinliği

Zindandan Eşya Düşürme - Taichi Panda 3 Dragon Hunter

Microsoft'un xCloud Oyun Servisiyle İlgili Bazı Detaylar

Mobil Oyun

Marvel Super War, Netease'in Yeni Mobil Mobası Yakında Çıkıyor

Mobil Oyun

Ücretsiz Minecraft, Tarayıcıdan Oyna

HaberMasa OyunlarıMobil Oyun

Zynga Ücretli Abonelik Üzerinde Çalışıyor