Mobil OyunNasıl Yapılır

Darkness Rises S Kademe Eşya Kasma

Nexon’dan Darkness Rises oyunu bir çok kişi gibi beni de kendine bağladı. Çok sık oynuyor ve çoğunda da videoya alıyorum. Ekranı kaydedip sizinle paylaşıyorum. Bu yazımda paylaştığım videoda Darkness Rises oyununda S kademe yani en iyi eşya nasıl yapılır sorusuna en iyi yanıtı veriyorum.
Neden S kademe eşya elde etmek önemli?
Eşyalar size güç verir. Oyunda eşyalara harfler gülüme gire verilmiş. En değersiz eşya N gri renktedir. D yeşil eşyalar, C mavi eşyalar, B mor eşyalar, A turuncu eşyalar, S ise kırmızı eşyalar şeklinde güç ve kalite sıralaması vardır. Eşyalarınız S yani kırmızı olduğu zaman en iyi durumdasınız demektir. Bu nedenle oyundaki asıl amaçlarınızdan birisi S eşya kasmak olmalıdır.
S kademe eşya oyundan düşer mi?
Bir çok Darkness Rises videosunda da belirttiğim üzere oyun içinde kazandığınız sandıklardan maalesef değersiz eşya düşmektedir ya da S düşmemektedir. Bu nedenle S kademe eşya elde etmek için videoda belirttiğim yöntemi uygulamanızı tavsiye ederim.

Elden Ring

Elden Ring sonunda yayınlanabilir sürüme geçti

Rol Oyunu

Horizon Forbidden West, PS5'inizde 100 GB'a kadar yer kaplayabilir

Haber

Elden Ring'den 40 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi, Yeni Düşmanlar ve Bosslar Karşınızda

God of War

God of War'a başlarken size yardımcı olacak 6 ipucu