The Last of Us 2 – Rat King Boss Rehberi

The Last of Us 2’nin Seattle 2. Gün bölümünde Rat King’in nasıl öldüreceğini bilmek isteyen oyuncular burada önerilerde bulunuyoruz. The Last of Us 2 rehber serimiz devam ediyor. Diğer rehberler için yazının sonundaki bağlantıları kontrol edin..

Rat King, The Last of Us 2’nin Seattle Gün 2 bölümünün Ground Zero kısmında oyuncuların karşılaşacağı korkunç bir düşmandır. Gerçekten de, bu canavar Abby’yiparamparça etmeye hazırdır ve bazı oyuncular onu yenmeyi oldukça zor bulabilir. The Last of Us 2’deki Rat King ile mücadele edebilecek oyuncular için bu rehber bazı önerilerde bulunacak.

Başlamak için, The Last of Us 2’nin Rat King ile kavga sırasında yapılması gereken en önemli şey, yakalandığınızda kesinlikle öleceğiniz için karşılaşmayı daha geniş alana yaymalısınız. Bu nedenle, oyuncular bu savaş sırasında sık sık hareket etmeli, Rat King’i yavaşlatmak için duvarlar ve bariyerler kullanmalı ve sadece patronla yeterli mesafeye sahip olduklarında birkaç atış yapmalıdırlar.

Ayrıca, hayranlar geçici olarak sersemleyecekleri için Rat King’e karşı Pipe Bombs kullanmalıdır. Bu, bir hücum saldırısını durdurmak için çok yararlı olabilir ve oyuncular bu fırsatı düşmana büyük hasar vermek için kullanabilirler. The Last of Us 2’deki Flamethrower özellikle güçlüdür, Incendiary Shells mermili Double Barrel Shotgun veya Hunting Pistol da mükemmel bir şekilde kullanışlı olabilir.

Belirli bir noktada, The Last of Us 2’deki Rat King iki parçaya bölünecek, bir Bloater ve bir Stalker ve oyuncular alanı koruma ve yukarıda belirtilen silahlarla güvenli bir şekilde atış yapma stratejisine bağlı kalmalıdır. Not etmek gerekirse, tüm çabalar bu noktada Rat King’in Blater bölümüne odaklanmalıdır, çünkü onu aşağı çekmek Abby’ye Stalker kısmı ile mücadele etmeden önce biraz müsaade edecektir.

Bu kavga molası sırasında oyuncular, Stalker ile dövüş için hazırlayabilecekleri ve genellikle Stalker ile dövüş için hazırlanabilecek herhangi bir saldırgan eşya ürettiğinden emin olmalıdır. Bu son savaş, bölgeden geçerek tetiklenir ve taraftarlar, av tüfeğini ölene kadar Stalker’a boşaltabilir. Bu noktada oyuncular sonunda bu iğrenç düşmanı The Last of Us 2’de bir kez ve herkes için öldürecekler ve yolculuklarına devam etmeye hazır olacaklar.

The Last of Us 2 şimdi PS4 ‘de oynanabilir.

The Last of Us 2 Rehberleri
The Last of Us 2 Rehberleri

The Last of Us 2 ile ilgili çeşitli bilgilerin bulunduğu listemiz hemen alt kısımda. The Last of Us 2 rehberlerimiz için listemizi kontrol ediniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. The Last Of Us 2 Hastane Boss Rehberi
  2. The Last Of Us 2 Theater Boss Rehberi
  3. The Last Of Us 2 Antique Ring Nerede Bulunur?
  4. The Last of Us 2 - The Descent Hotel Gym Kasa Kodu
  5. The Last of Us 2 - The Coast (Ferry Safe) Kasa Kodu
  6. The Last of Us 2 - Jasmine Bakery Kasa Kodu Şifresi
  7. The Last Of Us 2 - WLF Kasası (Seattle Gün 1)
  8. The Last of Us 2 - The Flooded City Kasa Şifresi
  9. The Last of Us 2 - Anniversary Apartment Kasa Kodu
  10. The Last of Us 2'de Kaç Bölüm Var ve Oyunu Bitirmek Ne Kadar Sürüyor?
  11. The Last of Us 2 - Rat King Boss Rehberi
  12. The Last of Us 2 - Çalışan Odası Kasa Kodu
  13. The Last of Us 2 - Capitol Hill Kasa Şifresi
  14. The Last of Us 2 - Mahkeme Binası Kasa Kodu
  15. The Last of Us 2 Downtown - Madison Safe Code
  16. The Last Of Us 2 Hidden Trophies Rehberi - Platinium Elde Etme
  17. The Last of Us Süpermarket Bölümü Safe Code
  18. The Last of Us 2 Soda Şişesi Kapı Kodu (Metro Bölümü)
  19. The Last of Us 2 - Precursor Orb Nerede Bulunur?
  20. The Last of Us 2 Hillcrest Auto Shop Kasa Kodu
  21. The Last of Us 2 Bow (Yay) Nerede Bulunur?
  22. The Last of Us 2 Eczane Bölümü Safe Code Nerede Bulunur?
  23. The Last of Us 2 - Bank Safe Code Konumu
  24. The Last of Us 2 - Bütün Journal Entry Konumları
  25. The Last of Us 2 - Double Barrel Shotgun'ı Nerede Bulursunuz?

Netherite Ingots Craftlama Netherite Ekipmanı Yapma

Pubg MobileRehber

Pubg Mobile'da Mermiyi Sektirmemek İçin En İyi Ayarlar

MinecraftRehber

Minecraft'ta Ejderha Yumurtası (dragon egg) Kuluçkalama

AksiyonRehber

Watch Dogs Legion Bloodline Çalışmıyorsa Nasıl Oynarsınız?

The Last of Us 2 Eczane Bölümü Safe Code Nerede Bulunur?