The Last of Us 2 – Rat King Boss Rehberi

The Last of Us 2’nin Seattle 2. Gün bölümünde Rat King’in nasıl öldüreceğini bilmek isteyen oyuncular burada önerilerde bulunuyoruz. The Last of Us 2 rehber serimiz devam ediyor. Diğer rehberler için yazının sonundaki bağlantıları kontrol edin..

Rat King, The Last of Us 2’nin Seattle Gün 2 bölümünün Ground Zero kısmında oyuncuların karşılaşacağı korkunç bir düşmandır. Gerçekten de, bu canavar Abby’yiparamparça etmeye hazırdır ve bazı oyuncular onu yenmeyi oldukça zor bulabilir. The Last of Us 2’deki Rat King ile mücadele edebilecek oyuncular için bu rehber bazı önerilerde bulunacak.

Başlamak için, The Last of Us 2’nin Rat King ile kavga sırasında yapılması gereken en önemli şey, yakalandığınızda kesinlikle öleceğiniz için karşılaşmayı daha geniş alana yaymalısınız. Bu nedenle, oyuncular bu savaş sırasında sık sık hareket etmeli, Rat King’i yavaşlatmak için duvarlar ve bariyerler kullanmalı ve sadece patronla yeterli mesafeye sahip olduklarında birkaç atış yapmalıdırlar.

Ayrıca, hayranlar geçici olarak sersemleyecekleri için Rat King’e karşı Pipe Bombs kullanmalıdır. Bu, bir hücum saldırısını durdurmak için çok yararlı olabilir ve oyuncular bu fırsatı düşmana büyük hasar vermek için kullanabilirler. The Last of Us 2’deki Flamethrower özellikle güçlüdür, Incendiary Shells mermili Double Barrel Shotgun veya Hunting Pistol da mükemmel bir şekilde kullanışlı olabilir.

Belirli bir noktada, The Last of Us 2’deki Rat King iki parçaya bölünecek, bir Bloater ve bir Stalker ve oyuncular alanı koruma ve yukarıda belirtilen silahlarla güvenli bir şekilde atış yapma stratejisine bağlı kalmalıdır. Not etmek gerekirse, tüm çabalar bu noktada Rat King’in Blater bölümüne odaklanmalıdır, çünkü onu aşağı çekmek Abby’ye Stalker kısmı ile mücadele etmeden önce biraz müsaade edecektir.

Bu kavga molası sırasında oyuncular, Stalker ile dövüş için hazırlayabilecekleri ve genellikle Stalker ile dövüş için hazırlanabilecek herhangi bir saldırgan eşya ürettiğinden emin olmalıdır. Bu son savaş, bölgeden geçerek tetiklenir ve taraftarlar, av tüfeğini ölene kadar Stalker’a boşaltabilir. Bu noktada oyuncular sonunda bu iğrenç düşmanı The Last of Us 2’de bir kez ve herkes için öldürecekler ve yolculuklarına devam etmeye hazır olacaklar.

Ayrıca Bakınız:   Stranded Deep - Yakıt Bulma Ve Saklama

The Last of Us 2 şimdi PS4 ‘de oynanabilir.

The Last of Us 2 Rehberleri

Hayatta KalmaRehberYoutube

Sprig Bow Yapımı - Grounded Türkçe

AksiyonRehberRol Oyunu

Assassins Creed: Valhalla'da Maximilian’s Key Elde Etme

Nişancı OyunuRehber

Call of Duty: Black Ops Cold War'da En İyi Sniper (Kanas) Silahı

AksiyonRehberRol Oyunu

Assassin's Creed Valhalla - Eorforwine'ı Kolayca Yenebilirsiniz

The Last of Us 2 Eczane Bölümü Safe Code Nerede Bulunur?