Sosisli Nerede Bulunur? Gounded Hayatta Kalma Rehberleri

Grounded’da yapmanız gereken temel şeylerden biri hayatta kalmak için yemek yemektir. Neyse ki, oyunda oyuncuların etrafta arama yaparak bulabilecekleri epeyce yiyecek var. Bu eşyalardan biri sosisli sandviç olarak adlandırılır ve oyundaki büyük boy weiner’lardan birinde toplanabilir. Bununla birlikte, bu kılavuzda oyunculara Grounded’daki her sosisli sandviç konumunu nerede bulabileceklerini göstereceğiz.

Grounded’da Hot Dog (Sosisli) Konumları Nerede Bulunur?

Grounded’da toplamda oyuncunun biraz bulup toplayabileceği üç sosisli sandviç yeri vardır. Dahası, bu konumlar, oyuncuya asla bozulmayacak harika bir yiyecek kaynağı da sunar. Bununla birlikte, oyunculara bu sosisli sandviçlerin yakınında maceraya atılmanın bazı ölümcül avcıları karşılayabileceği de hatırlatılmalıdır. Tüm söylenenlere rağmen, eğer iyi bir zırhınız varsa, korkmanızı gerektirecek bir durum yoktur.

Konum 1

İlk sosisli sandviç konumu, yukarıda gösterildiği gibi, haritanın mavi noktayla gösterilen kuzeybatı bölümünde bulunabilir.

Konum 2

Bir sonraki konum, haritanın ortasında bulunan ve yukarıdaki görselde kırmızı nokta ile gösterilen dev ahşap kütüğün yanında bulunabilir.

Konum 3

Üçüncüsü ve sosisli sandviç yeri bulması için, oyuncuların yukarıdaki resimde sarı nokta ile gösterildiği gibi güneye, çit laboratuvarına doğru işaretlenmemiş bir konuma gitmeleri gerekecek.

Yukarıda listelenen yerlerden herhangi birine vardıktan sonra, sosisli sandviçin çevresinde birkaç tane olacağı için yapmanız gereken ilk şey böceklere dikkat etmektir. Örneğin, son derece tehlikeli olan bir örümceğe rastlama şansınız yüksektir.

Weiner’ı koruyan her şeyle uğraştıktan sonra, baltanızla vurarak Hot Dog Bits toplamakta özgür olacaksınız. Ancak, yiyecekleri hasat etmek için en az bir Kademe 2 balta ihtiyacınız olacak. Bu yüzden dışarı çıkmadan önce ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuzdan emin olun.

[ctu_ultimate_oxi id=”29″]

Palworld'de Uçan Binekler ve Onları Nasıl Alabileceğiniz Konusunda Bilgi

Hayatta KalmaRehberStranded Deep

Stranded Deep Neden Çok Zor?

Nişancı OyunuRehber

Helldivers 2'de Automatonları Nasıl Öldürürsün?

Mount & BladeRehberRol Oyunu

Mount And Blade 2 : Bannerlord'da Yetenekler Nasıl Sıfırlanır?

Call of Duty: Modern Warfare – Altın Mermiler (Golden Bullets)