Cyberpunk 2077Rehber

Cyberpunk 2077’nin En Akıllı 10 Silahı

Akıllı Silahlar, CD Projekt Red’in Cyberpunk 2077’sindeki en iyi öğeler arasında yer alıyor, ancak hepsi kullanışlı değil. En iyi silah hangisi, bu rehberde sizler için açıklıyoruz.

Neredeyse tüm açık dünya oyunlarında, oyuncunun aralarından seçim yapabileceği bir dizi silah bulunur. Bunların çoğu bir tür geleneksel silahtır.. Cyberpunk 2077 ise oyuncunun kullanabileceği çeşitli akıllı silahlara sahiptir. Peki akıllı silahlar nelerdir? Cyberpunk 2077’de akıllı silahlar, bir Ripperdock’tan bir Smart Link aracılığıyla oyuncu tarafından doğrudan arayüzü belirlenebilir..

Akıllı Bağlantı ile akıllı silahların otomatik hedefleme özelliği açılır ve bu eşyalardan yapılan atışlar hedefi arayıp bulur. Bu artan isabetlilik elbette hasada biraz azalmaya neden olur, ancak dürüst olmak gerekirse, her atışta bir vuruş yapmak için biraz hasar kaybetmek tam olarak bir handikap sayılmaz. Son bir şey, burada listelenen DPS (saniye başına hasar) ve atış başına hasar, bu silahların sizde olanından farklı olabilir; Aslında, silah istatistiklerinin sebepsiz yere zamanla değiştiğine dair raporlar var.

Bu rehberde ayrıca doğrudan aşağıda listelenen silahlara tıklayabilirsiniz.

10 – Divided We Stand

Divided We Stand, ikonik bir akıllı saldırı tüfeğidir. 26-32 taban hasarla 355,1 DPS (saniye başına hasar) verir. Bu tüfek, tur başına altı atış yapabilir ve aynı anda beş düşmanı hedef alabilir. Ayrıca Divided We Stand, zehirlenme ihtimali olan elektriksel hasar verir.

Youtube Kanalımızdan Bir Video
Youtube kanalımızdaki Cyberpunk 2077 Sonları konulu videoyu izlemek ister misiniz? Ayrıca Youtube kanalımıza buradan abone olabilirsin.

Bu silahla ilgili sorun, standart şarjörünün yalnızca 30 mermi tutmasıdır; sonuç olarak saniyede altı turda cephanesi çok çabuk biter. Divided We Stand, Nokota D5 Sidewinder’in daha iyi bir versiyonudur.

Cyberpunk 2077 İndir

Steam | Epic Games | Xbox | Playstation

Skippy

BiomutantRehber

Biomutant'ın İlk Bossu Porky Puff Nasıl Yenilir?

BiomutantRehber

Biomutant: Mutations Hakkında Bilmeniz Gerekenler

BiomutantRehber

Biomutant'ta En İyi Two-Handed Crush Silahı

Minecraft

Minecraft Redstone Lamp Nasıl Yapılır?

Cyberpunk 2077’de Gizli Sona Nasıl Ulaşılır?