Dark AllianceRehber

Dark Alliance: Attributes (Öznitelikler)

Kılavuzun bu sayfasında Dungeons & Dragons Dark Alliance’daki karakter özellikleri hakkında bilgi bulacaksınız. Attributes  denilen bu öznitelikler bütün karakterler için gerekli olup az sonra konuyu daha iyi anlayacaksınız. Oynanışı ve kahramanınızın gelişimini nasıl etkilediklerini öğreneceksiniz.

D&D Dark Alliance’da karakterin istatistiklerini ve dövüş yeteneklerini etkileyen 6 farklı özellik var. Bir karakter daha yüksek bir seviyeye ilerlediğinde, bir nitelik puanı alırsınız. Beceri puanı kazanmanın başka bir yolu da haritada bir tapınak bulmaktır. Dungeons & Dragons Dark Alliance’daki her özellik 20. seviyeye kadar geliştirilebilir (ekipman bonusları hariç).

Dark Alliance: Attributes

Strength: Karakterin gücünü belirleyen bir nitelik. Güç, fiziksel hasara bonus verir ve zırhı güçlendirir;
Dexterity: Karakterin çevikliğinden ve dengeyi koruma yeteneğinden sorumlu bir nitelik. Beceri, kritik vuruş ve kritik hasar verme şansını etkiler;
Constitution: kahramanın gücünü belirleyen bir nitelik. Constitution, karakterin sağlığını, dayanıklılığını ve dayanıklılık yenilenmesini arttırır;
Intelligence: Karakterin bilgisini yansıtan bir nitelik. Zeka, temel hasarı arttırır, düşmanların bağışıklığının nüfuzunu etkiler ve ayrıca becerilerin yenilenme süresini azaltır;
Wisdom: Kahramanın sezgisini ve sağduyusunu belirleyen bir nitelik. Bilgelik, karakterin elementlere ve olumsuz durumlara karşı direncini arttırır (Koşul Direnci);
Charisma: Karakterin kişiliğini şekillendiren bir nitelik. Charisma, Ultimate’ların şarj hızını artırır ve menzilini artırır.

Şimdi gelin bir karakteri geliştirirken hangilerine ağırlık vereceğiniz konusunda örneklerle ilerleyelim.

Drizzt Do’urden

Çok fazla uzatmadan rogue denilen sınıfa ait bu karakterin Attributes kısmını inceleyelim. Bu karakter özellikle kritik vuruşlarıyla dikkat çeker. Bu açıdan bu karakterle oynamak itiyorsanız ilk geliştireceğiniz özellik Dexterity olmalıdır. Yukarıdan özelliklerini okuyun.

Bunun yanında kritik artırılınca bir de toplam hasarı artırdığınızda daha iyi sonuç alacaksınız. Bu yüzden ayrıca önem vermeniz gereken özellik Strength olarak belirlenebilir.

Son olarak Constitution sağlık ve dayanıklılık için olmazsa olmazdır. Daha uzun savaşlar için gereklidir. Son olarak Charisma daha kısa sürede daha fazla ulti kullanmanız için gereklidir ve biraz da buraya puan verebilirsiniz.

Assassin's Creed Odyssey - Karakterin Ek Becerileri

Ghost of Tsushima: Sakai Horse Armor Nereden Bulunur?