Kojima Productions,...

Paylaş:
Bildirimler
Tümünü temizle

Kojima Productions, Death Stranding Isolations adlı animasyon dizisinin 2027'de Disney+'ta yayınlanacağını duyurdu.

1 Yazılar
1 Üyeler
0 Reactions
48 Görüntüleme
RockNRogue
(@rocknrogue)
Üye Admin
Gönderiler: 361
Konu başlatıcı  

Death Stranding Evreni Disney+'a Geliyor!

Kojima Productions'tan oyuncuların yüzünü güldürecek bir haber geldi: Efsanevi Death Stranding evreni, Disney+'ta yayınlanacak bir animasyon dizisiyle genişliyor! Şimdilik "Death Stranding Isolations" adıyla anılan bu yapım, 2027 yılında Disney+ ekranlarında boy göstermeye hazırlanıyor. Takvimlerinizi şimdiden işaretleyin!

Yeni Hikaye, Klasik Animasyon!

Geleneksel, el çizimi 2D animasyon tarzıyla hayat bulacak olan dizi, henüz isimleri açıklanmayan "genç bir erkek ve kadın" karakterlerin etrafında dönen yepyeni bir hikaye anlatacak. Bu da demek oluyor ki, oyunun lore'una taze bir soluk geliyor!

Dizinin sızan kısa özetine göre, Sam Bridges'ın Amerika'yı kurtarmak için kıtayı baştan başa geçtiği Kuzey Amerika'da, başka karakterler de kendi yöntemleriyle izolasyonla mücadele edecek. Özet, "Bridges'ın savunduğu bağlantının dışında yollarla kurtuluşu arayan yaşlı bir adam, sürekli çatışma dolu bir dünya başlatmaya çalışan kadın bir savaşçı, Bridges'a kin besleyen bir çocuk ve yalnızlığı kucaklayan bir kız" gibi dikkat çekici karakterlere işaret ediyor. İnsanlığın ve dünyanın sonunun eşiğinde, kaderleri ve umutları kesişirken, başka bir Death Stranding hikayesi başlıyor. Ve şimdi, yeni bir "patlama" geliyor!

Kadroda Kimler Var?

Yapımın mutfağında tanıdık ve büyük isimler var. Dizinin baş yapımcılığını bizzat Hideo Kojima üstlenirken, yönetmenlik koltuğunda Attack on Titan: The Final Season, Dragon Ball Z: Battle of Gods ve Jujutsu Kaisen 0: The Movie gibi dev yapımlardan tanıdığımız Takayuki Sano oturacak. Karakter tasarımları ise Ghost in the Shell: SAC 2045'in de arkasındaki isim olan Ilya Kuvshinov'a emanet. Bu kadroyla görsel şölen kaçınılmaz!

Death Stranding'in Diğer Projeleri: Film Evreni Genişliyor

Bu arada, Death Stranding evreni sadece bu animasyon diziyle sınırlı değil. Kojima Productions daha önce "Death Stranding Isolations" ile ilgisi olmayan bir animasyon film ("Death Stranding: Mosquito") ve bir de live-action film üzerinde çalıştığını duyurmuştu.

"Death Stranding: Mosquito"nun senaryosu Raised by Wolves ve Denis Villeneuve'ün Prisoners filmlerinde yazarlık yapmış Aaron Guzikowski'ye ait. Yönetmen koltuğunda Hiroshi Miyamoto, animasyon stüdyosu olarak ise ABC Animation Studio var.

Live-action film ise, Everything Everywhere All At Once, Talk to Me, Uncut Gems gibi bağımsız gişe rekorları kıran yapımların arkasındaki A24 stüdyosunda hayat buluyor. Yönetmenliğini ise A Quiet Place: Day One'dan tanıdığımız Michael Sarnoski üstleniyor. Kısacası, Death Stranding hayranlarını önümüzdeki yıllarda müthiş bir içerik yağmuru bekliyor!

Kojima'nın A24 Tercihi: Neden Farklı Bir Film İstedi?

Kojima'nın A24'ü seçme sebebi de oldukça ilginç ve kendi tarzına yakışır cinsten. Ünlü yapımcı, "pahalı bir gişe rekortmeni aksiyon filmi yapmak istemediği" için A24 ile çalışmayı tercih ettiğini belirtmişti. Daha önce "Benim yönetmek gibi bir niyetim yok, bu yüzden hikaye vb. konularda yapımcıyla birlikte çalışıyorum" açıklamasını yapan Kojima, "Bana gelen diğer film şirketleri genelde büyük bütçeli ve bol patlamalı filmler teklif etti, ama ben bunu istemedim. A24 ile biraz daha farklı bir film yapmak istiyorum" sözleriyle, beklentilerin ötesinde, sanatsal bir yapım peşinde olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bu da demek oluyor ki, klasik bir Hollywood uyarlamasından çok, Kojima'nın derin ve düşündürücü vizyonunu yansıtan bir eser izleyeceğiz.

Bir oyunun dünyasında, her bir tuş vuruşu bir maceradır ve her ekranın ardında bir sır saklıdır. Oyunlar, gerçekliğin sınırlarını zorlar ve hayal gücümüzü sonsuzluğa taşır. İşte bu yüzden, bir oyun sever olarak, benim için her oyun bir destanın başlangıcıdır.

Alıntı