Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Mount & Blade 2 Bannerlord Atölyeler

Elden RingRehber

Elden Ring Silah Yükseltme Rehberi

Elden Ring’de silahların nasıl yükseltileceğini bilmek hayati bir bilgi parçasıdır, çünkü silahınızın gücü aşağı yukarı ilerlemek için gereklidir. Bir silahı +1, +2, +3 veya daha fazla demircilik seviyesine yükselttiğinizde, Elden Ring harita parçalarını bulup keşfettikçe daha yüksek seviyeli alanlarla ilgilenebileceksiniz. Başlangıçta Elden Ring silahlarını oyunun açılış anlarında Church of Elleh’de bulduğunuz örs ve dünyada bulabileceğiniz Elden Ring Smithing Stones ile kendiniz yükseltebilirsiniz.
Daha Fazla Oku

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Mount & Blade 2 Bannerlord Atölyeler

Elden RingRehber

Elden Ring: Flowing Curved Sword Nerede Bulunur?

Elden Ring’in Kutsanmış Kar Alanında oyuncular, el becerisi geliştirmeleri için iyi bir silah olan Flowing Curved Sword bulabilirler. Flowing Curved Sword, Elden Ring’deki Giants’ın Dağ Tepelerinin gizli bölgesinde bulunan oyunun sonlarına doğru bir silahtır. Açıklamasına göre, akan suya benzeyen bir kılıç kullanan mavili bir kılıç ustası hakkında bir efsane var. Flowing Curved Sword, çoğunlukla maharetle ve orta derecede güçle ölçeklenir. Ve Elden Ring’deki çoğu silah gibi, Ashes of War da Flowing Curved Sword’a eklenebilir. Aralarından seçim yapabileceğiniz geniş bir saldırı yelpazesine sahip olmak, kılıca diğer Kavisli Kılıçlara göre bir avantaj sağlar.
Daha Fazla Oku

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Elden Ring Silah Yükseltme Rehberi

Elden RingRehber

Elden Ring: Blue Dancer Charm Nasıl Elde Edilir (Saldırı Gücünü Artırma)

Blue Dancer Charm, Elden Ring’de düşük ekipman yüküyle Fiziksel saldırı gücünü artıran bir Tılsımdır. Bir zamanlar kör bir kılıç ustasına akan bir kılıç hediye eden bir periye benzeyen bir yadigar. Adı geçen savaşçı daha sonra onu eski bir tanrı olan Rot’un kendisini mühürlemek için kullandı. Blue Dancer Charm, özellikle oyuncular PVP’de hafif bir Elden Ring Armor giydiğinde faydalı olabilir. Zırhı çıkarmak her türlü savunma yeteneğini azalttığından, çoğu saldırıda tek atışta inme alırken hızlı hareket etmek ve sert vurmak isteyen PVP oyuncuları için mükemmeldir.
Daha Fazla Oku

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Mount & Blade 2 Bannerlord Atölyeler

Elden RingRehber

Elden Ring: Rivers of Blood Katana nerede bulunur?

Rivers of Blood Katana, Dexterity/Arcane Bleed yapıları için idealdir. Amacınız buysa, işte bu yıkıcı silahı nerede bulacağınızı sizlere açıklıyoruz. Rivers of Blood Katana, tartışmasız oyundaki en iyi Katana’lardan ve genel olarak en iyi silahlardan biridir. Harika bir Kanama etkisi vardır ve puanlarınızı ve tılsımlarınızı bu katananın güçlü yönlerine odaklarsanız, karşılığında düşmanları kolaylıkla kesecek bir yıkıcı silah alırsınız.
Daha Fazla Oku

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Mount & Blade 2 Bannerlord Atölyeler

Elden Ring

Elden Ring: Zamor Ruins

Zamor Harabeleri, oyuncuların Lands Between keşfedebilecekleri en tehlikeli küçük yerlerden biridir, ancak ganimet çabaya değer. Dark Souls geliştiricilerinden FromSoftware’in en son RPG’si Elden Ring, klasik Soulslike formülünü genişleyen bir açık dünya ile geliştirdi. Lands Between, keşfedilecek birçok sır, patron ve benzersiz öğelerle saatlerce keşif sunuyor. Elden Ring dünyası harabeye dönmüş bir dünya, ancak bu harabelerin çoğu bulunacak hazineleri saklıyor.
Daha Fazla Oku

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Mount & Blade 2 Bannerlord Atölyeler

Elden RingRehber

Elden Ring The Royal Remains Armor Seti

Elden Ring: The Royal Remains Armor Seti Nasıl Elde Edilir? The Royal Remains Armor seti, Elden Ring’de Kararmış görünümü düpedüz heybetli hale getirebilir. İşte oyuncuların bunu nasıl elde edebileceği konusunda hazırladığımız rehberimizle sizi baş başa bırakıyoruz.
Daha Fazla Oku

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Mount & Blade 2 Bannerlord Atölyeler

Elden RingRehber

Elden Ring Failed To Join Session Hatası Nasıl Düzeltilir?

Elden Ring bu yılın en iyi oyunlarından biri olsa da, çok oyunculu oyunu için aynı şeyi söyleyemezsiniz. Ancak tüm suçu FromSoft’a yükleyemezsiniz. Çevrimiçi çok oyunculu oyun, hem tutarlı bir internet bağlantısı hem de çalışan sunucular gerektirdiğinden bazen sorun yaşayabilirler. Oyuncular, arkadaşları tarafından çağrıldıklarında bir sorunla karşılaşıyorlar. Çok oyunculu oynamalarını kısıtlayan “İşbirlikçi çağrılamadı, oturuma katılamadı hatası” mesajıyla uyarılırlar. İşte Elden Ring’de oturuma katılamadı hatasını (Failed To Join Session) nasıl düzelteceğimize dair kılavuzumuz.
Daha Fazla Oku

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Mount & Blade 2 Bannerlord Atölyeler

Elden Ring

Çok daha zor bir Elden Ring deneyimi yaşamak ister misiniz?

Bu haftanın başlarında, Dark Souls modder Grimrukh, Twitter hesapları aracılığıyla Elden Ring için mod önerileri istedi. YouTuber Lobosjr, FromSoftware’in en son sürümü için bir hayatta kalma modu önererek yanıt verdiğinde, mod yapımcısı onları öneriye aldı ve aktif olarak Elden Ring için zorlu bir hayatta kalma modunu planlıyor. Ancak, mod için ayrıntılar henüz kesinleşmedi. Grimrukh, yukarıdaki tweet aracılığıyla, modun özellikleri için hala öneriler aldıklarını, yani hala planlama aşamasında olduğunu ortaya koyuyor. Bu modun kulağa ne kadar ağır geldiğini düşünürsek, bir süre daha hayatta kalma modunun çıkmasını bekleyebiliriz.
Daha Fazla Oku

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Elden Ring Silah Yükseltme Rehberi

Elden Ring

Elden Ring yakında bir VR Modu alabilir, ilk oyun görüntüleri

Read Dead Redemption 2, Grand Theft Auto 5 ve Horizon Zero Dawn için muhteşem VR Modlarının arkasındaki adam LukeRoss, Elden Ring için bir VR Modu yayınladı. Bu VR Modu, birinci şahıs kamera bakış açısı kullanacak ve ondan ilk oyun görüntüsünü aşağıda bulabilirsiniz. LukeRoss, bu VR Modunun ne zaman çıkacağını açıklamadı. Yine de ve görebildiğimiz kadarıyla, oyun bir FP kamera ile VR’de harika bir şekilde oynuyor. Dövüş biraz garip geliyor ama çoğu ölümsüz hayran buna alışabilecek.
Daha Fazla Oku

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Elden Ring Silah Yükseltme Rehberi