Lineage 2 Revolution Yayınlandı. Şimdi İndirin

Uzun zamandır mobil marketlerde ön kayıt aşamasında olan Lineage 2 Revolution sonunda Yayınlandı. Netmarble gibi güzel oyunlara imza atmış bir şirketin ismi altında yayınlanan oyun bakalım nasıl bir izlenim bırakacak. Bende oyunu en kisa zamanda youtube kanalımda yayınlayacağım.

Lineage 2 Revolution indir https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.lin2ws

Lineage 2: Revolution

Unreal 4 motoru ile güçlendirilmiş çarpıcı görsellerle nefes kesici yeni bir fantezi dünyasına girin.
Açık dünyada 200 oyuncunun aynı anda savaşabildiği gerçek zamanlı devasa savaşları tek bir ekranda deneyimleyin! Yeni oyuncularla beraber bir grup kurun veya arkadaşlarınızla bir klan kurup epik akın zindanlarında korkunç baş düşmanları alt etmeyi deneyin!

Lineage 2: Revolution, mobil cihazlara üst düzey grafikler, devasa bir açık dünya ve büyük ölçekli PvP savaşları getiren çığır açan, yeni bir çevrimiçi rol yapma oyunudur. Oyuncular nihayet gerçekten göz kamaştırıcı bir dünyada milyonlarla beraber bir MMORPG oyununu avuçlarının içinde deneyimleyebilecekler!

Yeni kahramanların yükselmesinin, tarihe yeni bir sayfa açmanın ve dünyayı ebedi karanlıktan kurtarmanın zamanı artık geldi.

Lineage 2: Revolution’a katılın!

※ANA ÖZELLİKLER※

▶GERÇEK ZAMANLI DEVASA SAVAŞLAR
Açık dünyada gerçek zamanlı PvP savaşlarına katıl veya Şato Kuşatması’nda 50’ye 50 gerçek zamanlı devasa savaşlarda diğer oyunculara karşı savaş!

▶GÖZ KAMAŞTIRICI GRAFİKLER
Unreal 4 motoruyla güçlendirilmiş Lineage 2: Revolution mobil cihazlarda grafik kalitesinin sınırlarını zorluyor! Mobil cihazlarında daha önce görmediğiniz grafiklere kendinizi hazırlayın!

▶KUSURSUZ BİR AÇIK DÜNYA
Binlerce oyuncu ile aynı anda çarpıcı Lineage dünyasını keşfedin ve fethedin.

▶KLANLAR & İTTİFAKLAR
Arkadaşlarınla, ittifak üyeleriyle veya dünyanın herhangi bir yerinden oyuncularla grup kurarak epik düşmanlara karşı savaş, devasa PvP savaşlarına katıl ve epik zindanlarda hazine avına başla!

Lineage 2 Revolution Yayınlandı. Şimdi İndirin
Lineage 2 Revolution Yayınlandı. Şimdi İndirin
Lineage 2 Revolution Yayınlandı. Şimdi İndirin
Lineage 2 Revolution Yayınlandı. Şimdi İndirin

Mobil OyunMobil Oyun Haber

Bulut Oyun Sistemi Google Stadia Nedir?

HaberMobil Oyun

Mobil Oyunların Pile Zararı Var Mı?

Mobil Oyun

Mobil Oyun Ekipmanı Fiziksel Navigasyon Çubuğu

Mobil OyunRehberStrateji

Clash Royale Yeni Kart : Duvar Yıkıcılar (Rehber)