Orochi Kahraman Rehberi – Summoners War

Tekrar merhaba Summonerlar. Yeni bir Kahramanlar Salonu Bilgilendirmesi ile karşınızdayız. Bu hafta spot ışıkları ‘Rüzgar Ninja (Orochi)’ nin üzerinde.

Avantajları:

• Bütün yetenekleri hasarının yanı sıra hızına oranla da güçleniyor. Bu nedenle Orochi’nizin hızını arttırdığınızda otomatik olarak daha fazla vurmaya başlayacak.

• Birinci yeteneğiyle bir üçüncü yeteneğiyle ise altı(!) adet sürekli hasar koyma şansı var. Bu nedenle Orochi yüksek HP’si olan düşmanlara karşı süper bir seçenek karakter.

• Doğru kompozisyonlarda çok işlevsel bir lider yeteneğine sahip. Bernard ve benzeri yüksek hıza ihtiyacı olan rüzgar canavarları ile birlikte kullanmanızı tavisye ederim.

• Baz HP’si çok yüksek bir canavar (11535.) Aynı zamanda baz hızı da ortalamanın üstünde (107.) Bu kombinasyon Dev10 için çok işlevsel.

Dezavantajları:

• Lider yeteneği sadece rüzgar canavarlarını etkilediği için her türlü komposisyonda kullanılabilen bir canavar değil.

• Baz atağı ve baz defansı oldukça düşük. Bu nedenle çok dayanıklı bir canavar olduğu söylenemez.

• Yüksek dirence ve bağışıklık yeteneğine sahip karakterlere karşı çok faydalı değil.

• Üçüncü yeteneği 6 defa vurduğu için Dev bossunun kontra ataklarına karşı açık kalacaktır.

Rünik Önerileri:

• Hızlı/Bıçak veya Hızlı/Odak (HIZ/KRİ Oran/HP% veya HIZ/HP%/HP% veya HIZ/KRİ Hsr/ATK%) Hızlı Rünik seti Orochi’nin yeteneklerindeki HIZ’a göre güçlenme oranından dolayı kesinlikle tavsiye edeceğim bir set. İkinci set olarak eğer Kri. oranına ihtiyacınız varsa Bıçak, İsabete ihtiyacınız varsa Odak seçebilirsiniz.

Orochi’yi Kullanabileceğiniz Oyun Modları:

• Dev10 – Rüzgar elementi, yüksek baz HP’si ve üçüncü yeteneğindeki sürekli hasar sayesinde Dev10 için mükemmel bir seçenek. İlk Dev10 takımınızda bile full tank olarak iş yapabilir. (HP%/Krit Oran/HP%)

• Buz Yaratığı – Buz yaratığını yenebilmek için bütün karakterlerinizin atak çubuklarını hızlı bir biçimde doldurmaları gerekiyor. Bunun için de saldırı Hızlarının yüksek olması gerekiyor. Orochi’yi zaten hızlı kasacağınızdan dolayı ve sağladığı lider yeteneğinden dolayı Buz Yaratığı için oldukça iyi bir seçenek.

• Arena/Lonca Savaşı/Kuşatma Savaşı Hücum – Rüzgar ağırlıklı kompozisyonlarda iyi iş yapabilen bir karakter. Su ağırlıklı defanslara karşı iyi bir seçenek. Özellikle Arena’da Bernard’ınızın hızını %30 arttırmak için Orochi’nin lider yeteneğini kullanabilirsiniz.

• Elemental Salonlar – Sahip olduğu sürekli hasar potansiyelinden dolayı başta Su Salonu olmak üzere bütün Elemental Salonlar ve Büyü Salonu için uygun bir seçenek.

Yorumlar üzerinden geri bildiriminizi bekliyoruz. İyi haftasonları. 🎉🎉🦄

Orochi Kahraman Rehberi - Summoners War

Mobil OyunMobil Oyun Haber

Bulut Oyun Sistemi Google Stadia Nedir?

HaberMobil Oyun

Mobil Oyunların Pile Zararı Var Mı?

Mobil Oyun

Mobil Oyun Ekipmanı Fiziksel Navigasyon Çubuğu

Mobil OyunRehberStrateji

Clash Royale Yeni Kart : Duvar Yıkıcılar (Rehber)