MaceraMobil Oyun

Legacy Of Discord Şanslı Macera Etkinliği Sorununu Nasıl Çözdü?

Geçtiğimiz gün Legacy Of Discord oyununda oyundan ve tamamen geliltiricilerden kaynaklı bir hata meydana geldi. Bu hata sonucunda insanlar Şanslı Macera etkinliğinden hak etmediği ödülleri alabildi. Oyundan bir açıklama yapılarak bu hatayı istismar etmeyin uyarısı yapıldı. Yoksa karakterimiz canlanır diye de bir tehdit eklendi. Oyuncular ise buna oldukça fazla tepki gösterdi. Çünkü bu oyuncuların hatası değil oyunun haftasıydı. Bakın Legacy Of Discord bu hatayı nasıl çözdü ve haksız elde edilen eşyalara ne oldu?

Sevgili Gardiyanlar,
Oyuncularımıza adil bir oyun ortamı sağlamak için, şanslı macera olayını istismar ederek elde edilen eşyaları ve malzemeleri kaldırmak zorunda kaldık. Buna dükkandan alınan kaynaklar dahildir.
Lütfen, istismarla ilgili olmayan tüm eşyaların ve kaynakların envanterinize iade edildiğini unutmayın.
Bazı oyuncuların ekipmanlarını ve yeteneklerini tekrar yükseltmeleri gerekebilir, bu hatadan dolayı sizlerden özür dileriz ve yaşanan sıkıntılar için sizlere telafi ödülleri göndereceğimizi içtenlikle belirtmek isteriz.
Kaldırılan öğelerin doğrudan istismarla ilgili olduğundan emin olmak için çok çalıştık. Ancak, bir şeylerin yanlış ya da eksik olduğunu düşünüyorsanız, bunun araştırılması için bizlere bir destek bileti göndermeniz yeterli olacaktır.
Hesabınızdan yanlış bir şekilde kaldırılan öğeleri telafi edeceğimizden emin olabilirsiniz.
Anlayışınız ve adil bir oyun ortamı sağlamadaki desteğiniz için teşekkür ederiz.

Tekrar hatırlatmakta fayda var. Oyuncuların tepkisi bu hatanın oyunun sorunu olduğu ve bunun için herhangi bir işlem yapılamayacağı. Haksız elde edilen ürünleri geri alırken emin olun sizin karkaterimizde fazladan kayıplar oldu. Şimdi çözün çözebilirseniz.

Ayrıca Bakınız:   Bu Kostümler Marketten Kalkıyor

HaberMobil Oyun

Apple Arcade Türkiye Fiyat ve Detaylar (Ücretsiz Deneme)

Mobil Oyun

Türkiye'de En Çok Hangi Mobil Oyunlara Para Harcadık?

Mobil Oyun

Apple Arcade Resmen Tanıtıldı

Mobil Oyun

Erangel'de İşaret Fişeği Nasıl Bulunur?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.