Qaqa İbn Amr Kahraman Tanıtımı

Fetih Taht Savaşları Yeni kahramanını tanıttı. Ayrıca bu kahramanı etkinlikte almanız mümkün. İşte Qaqa İbn Amr ile ilgili detaylar.

Yakın zamanda çıkacak güncelleme ile etkinlikler kısmından kazanılabilecek yeni bir kahraman geliyor: Muhteşem Komutan – Qaqa ibn Amr

Seçkin bir taktikçi olan Qaqa ibn Amr, erken Müslüman Fethi’nde iki önemli zaferin bir parçasıydı: Bizans İmparatorluğu’na karşı Yermük Muharebesi ve al-Qadisiyyah’nin Sasani İmparatorluğu’na karşı savaşı. Sonrasında, Sasani İmparatorluğu’nun muazzam savaş filleri ile savaşmak için akıllı bir plan ortaya koydu. Ordusunun develerini canavar olarak gizledi ve filler gözlerinin önüne kaçtı ve panikledi. Qaqa ibn Amr, cesaret ve istihbarat hakkında daha fazla bilgi sahibi olarak ününü büyüdü ve zamanının en iyi komutanlarından biri olarak kabul edildi.

☆ Rol: Ön Safha Tankı ve Saldırgan. İyi DEF’e sahip. 20 veya daha fazla Kahraman içeren savaşlarda büyük hasar verir.
☆ Birlik Türü: Piyade
☆ Kahraman Yeteneği (Svy 5): Fikir Savaşı
Savaşın başlangıcında Birlik CP %35 ve Birlik DEF’i %35 arttırır. Ordu, ayrıca %130 Ordu SDR’sini 10 rastgele takıma vurur.
☆ Ordu Yeteneği (Svy 5): Yiyecek Toplama Hızı +%30
☆ Tavsiye Edilen Kretler: Kalkan, İnanç, Kasırga, Issızlık, Ordu
☆ Tavsiye Edilen Formasyonlar:
– Küstah Mızraklar: Qaqa ibn Amr, Al Jassas, Tariq, Mihrimah, I. Süleyman.
Gelişmiş Süvari saldırı formasyonu. Düşmana büyük hasar verir. Qaqa ibn Amr, 20 veya daha fazla Kahraman içeren savaşlarda büyük hasar verir. İyi DEF’e sahip.
– Kitle Katliamı: Qaqa ibn Amr, Al Basra, Hurrem, Shaykh al Jabal, I. Süleyman.
Gelişmiş Mesafeli saldırı formasyonu. Düşmana büyük hasar verir. Qaqa ibn Amr, 20 veya daha fazla Kahraman içeren savaşlarda büyük hasar verir. İyi DEF’e sahip.

#Fetih
#YeniKahraman
Qaqa İbn Amr Kahraman Tanıtımı

İlgili Yazılar
Mobil Oyun

Mobil Oyun Ekipmanı Fiziksel Navigasyon Çubuğu

Mobil OyunRehberStrateji

Clash Royale Yeni Kart : Duvar Yıkıcılar (Rehber)

Mobil Oyun

Fetih Altın Çağ Mobil Strateji Oyununa Başlamadan Önce

Battle RoyaleMobil Oyun

Pubg Mobile PC'de Facebook Bağlantı Sorunu İçin Çözüm