Morris Canavar Tanıtımı – Summoners War

Summoners War, bir canavar tanıtımı daha yapıyor. Morris oynamak isteyenlere harika bir tanıtım yazısı. Morris ‘ı nerede nasıl kullanırsınız özellikleri nelerdir hepsi burada.

Merhaba Summonerlar, yeni bir ayda yeni bir Kahramanlar Salonu Bilgilendirmesi ile karşınızdayız. Bu ay spot ışıkları “Morris’in” üstünde. Moris’in işlevlerini merak ediyorsanız, gönderinin devamını okuyabilirsiniz.

Avantajları:

• Birinci ve ikinci yeteneğinde anına tekrar tur alma şansı var. Şiddetli rünikleriyle birlikte düşman bir tur alırken Morris ortalama 2-3 tur alır.
• Her tur aldığında bütün takımını canlandırma şansı vardır. Ve birsürü tur alacağından dolayı bu şans oldukça yüksektir.
• İkinci yeteneğin bütün düşmanları sersemletme şansı vardır. Bu özellikle TOA’da çok işe yaran bir yetenektir.

Ayrıca Bakınız:   Clash of Kings Altın Sandık Etkinliği

Dezavantajları:

• Avantajlarından farkedeceğiniz gibi, aşırı şansınızın yağver gitmesine dayanan bir karakterdir. Şansınız kötüyse çok fazla iş yapmaz.
• Baz özellikleri (HP, DEF, HIZ vs.) ortalamadır.
• Lider yeteneği (arena’da isabet) Morris için aşırı faydalı değildir.

Rünik Dizilimleri:

• Şiddetli/Odak: Şiddetli rünik seti otomatik tur alma özelliği olan karakterler için birebirdir. Morris’de bu karakterlere bir örnek. Şiddetli rünikleri olan bir Morris’in takımını canlandırma şansı %22 artar. Odak rünikleri sayesinde de ikinci ve birinci yeteneklerindeki hasarlı etkileri tutturma şansı artar.

En Uygun Oyun Modları:

• TOA: Morris TOA’da sersemletici ve canlandırıcı rollerini üstlenebilir. Özellikle otomatik modda TOA temizlemenize çok yardımcı olur.

Ayrıca Bakınız:   Katliam Süvarisi - Clash of Kings

• Tartarus’un Labirenti: Oyunumuza en son gelen içerik olan Tartarus Labirenti oyuncuları canlandırma yeteneği olan canavarlar kasmaya teşvik ediyor. Özellikle Bomba katlarında Morris tam aradığınız karakter olabilir.

• Kuşatma Savaşı: Morris Nat 4 Kuşatma Defanslarının vazgeçilmezidir. Ninja, Barbar Kral, Lich gibi yüksek hasara sahip karakterlerle birlikte kullanıldığında düşmanınıza oyunu sildirtebilir.

Türkiye'de En Çok Hangi Mobil Oyunlara Para Harcadık?

Mobil Oyun

Apple Arcade Resmen Tanıtıldı

Mobil Oyun

Erangel'de İşaret Fişeği Nasıl Bulunur?

HaberMobil Oyun

Google Play Pass Nedir? Test Ediliyor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.