İnşaa OyunlarıMMORPG

Monolisk Mobil RPG

Monolisk, isminden birşey anlaşılmayan bir oyun ama içeriği çok geniş. Bu yazıda kısaca Monolisk oyununun bütün özelliklerini beğenilerinize sunacağız. İsterseniz sonrasında verdiğimiz bağlantıdan indirmeniz mümkün.

Monolisk nasıl bir mobil oyun?

Monolisk’in en önemli özelliğinden bahsedecek olursak, oyunda zindanları siz yapabiliyorsunuz. Yolları belirleyin, yaratıkları istediğiniz yere koyun ve kendi fikrinizi diğer insanlarla paylaşın. Evet, Monolisk içerisinde yaptığınız zindanları diğer oyuncularla paylaşmanız ve onların sizin zindanlarınızı oynaması mümkün.

Diğer oyuncuların zindanlarını oynayın

Sizin zindanlarınızı oynadıkları gibi siz de başka oyuncuların geliştirip yayınladığı zindanları oynayabilirsiniz. Bu şu açıdan önemli çünkü zindan çeşitliliği bununla beraber de oyun içeriği katlanarak artıyor.

Zindan oluşturmak için yaratık topla

Monolisk oyunu arpg ve havk&slash türündetelefonda olabildiği kadar. Kahramanlarınızı geliştirmek için yine oyun içinden düşen kartlar kullanılıyor. Kıyafetler ve yetenekler bunun yanında zindanlarınızda düşman olarak kullanacağınız yaratıklar kartlar şeklinde düşüyor.

Ayrıca küçük bir not olarak eklenmeli ki kendi kartlarınızı kendiniz de craft yani zanaat sistemiyle oluşturabilirsiniz.

Monolisk Mobil oyununu 5 farklı kahramana oyna

Geliştirip oynayabileceğiniz 5farklı kahraman tipi var. Yetenekleri farklı olduğundan kendi tarzınıza göre bir tane seçmeniz mümkün.

Gayet renkli grafiklere sahip oyun çok kişinin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Monolisk indir

Monolisk oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Google Play

Yazar Hakkında

oyunda.org kurucusuyum. Oyun oynamayı seviyorum. Özellikle sevdiğimden değil, kafamı boşaltmak için oyun oynuyorum. Fantastik ve bilim kurgu hayranıyım. Bu türde film ve dizileri izlemeyi seviyorum.
İlgili
HaberMMORPG

Dune: Awakening, Ekran Görüntüleri ve Video Yayınlandı

HaberMMORPGNew World

New World'de Gamepad Desteği ve Single Player Geliştirmeleri Güncellemeleri Olacak

HaberMMORPG

WoW: The War Within Ne Zaman Çıkacak?

HaberMMORPG

Final Fantasy VII Ever Crisis ve Monster Hunter İşbirliği Yayında