RehberStrateji

Star Wars Commander Elmas Kasma (Güncel)

Star Wars Commander uzun zamandır mobil oyun piyasasında var olan efsane strateji oyundur. Özellikle çizimleri, birlikleri, kahramanları ve Star Wars dünyasına ait ne varsa içinde barındırmasıyla dikkat çeken mobil strateji oyununda para vermeden elmas nasıl kasılır ve nelere dikkat etmelisiniz basitçe açıklıyoruz. Kafa yormadan hemen konuya geçelim.

Star Wars Commander elmas ne işe yarıyor?

Bir çok oyunda olduğu gibi Star Wars Commander oyununda da elmas gerçek parayla alınan bir oyun eşyasıdır. Elmasla oyun içinde herşey yapılabilir. Süre kısaltma oyun içi eşya alma, diğer para birimlerine dönüştürme gibi. En önemlisi inşaat droidi alabilmenizdir.

Elmas nasıl kasılır?

Elması en kolay elde etme yolu elbette para vermek ama biz başka bir yöntemde bahsedeceğiz. 500 elmasın 15₺ olduğu oyunda para vermek istemiyorsanız adım adım okuyun.

Ayrıca Bakınız:   Clash Royale Güncellendi! Nisan 2019 Büyük Güncelleme Detayları

Temelde elmasları inşaat droidi almak için kullanmanız tavsiye edilir.
Elmasların hepsini biriktirin ve tek amacınız inşaat droidi olsun.
Kalenizdeki bütün taş ve çöpleri kaldırın. Küçükler en kötü ihtimalle 1 büyükler ise 2 elmas veriyor.

Bu iş için kaynak biriktirin çünkü büyük çöpler ve taşlar 10000 altın ya da Alloy istiyor.

Bu çer çöp zaman içinde tekrar çıkıyor derhal kaldırın.
Ne kadar çabuk kaldırırsanız yenisinin çıkma hızı o kadar yüksek olur.
PvE bölümlerini oynayın. Savaş ekranında sağ üst köşede chapters şeklinde bir kısım var. Mutlaka gücünüz yettiği kadar hepsini bitirin.

Bazı bölümler oyunu öğretmek ve kendinizi geliştirmek için bazılarıysa tamamen kaynak kasmak ve hikaye için.
Her chapters bölümleri tamamen bittiğine ve unutmayın, hepsinden 3 yıldız aldığınız zaman size bölüm sonu ödülü olarak elmas verecektir. Mutlaka alın.

Ayrıca Bakınız:   Clash of Clans Altın Bilet Nedir Ne İşe Yarar?

Günlük hediye kasa

Her gün yenilenen bir hediye bulunuyor. Bulunduğunuz lige göre değeri değişen bu kasalar zamanı gelince açılabiliyor ve ücretsiz. Her gün oyuna giriş yaparak bu kasaları açın. İçinden elmas düşme şansı bulunuyor.

Günlük Görevler

Son olarak oyunda eklenmiş 3 adet günlük görev bulunuyor. Bunlar zaman içinde değişiyor. Değişmeden hepsini tamamlamaya bakın. Bu basit görevleri tamamladığınız zaman sandık açma hakkınız oluyor. Sandıkları açtığınızda içinden belli bir şansla küçük miktarda elmas düşebiliyor. Görselleri inceleyin.

Star Wars Commander Günlük Görevlerden Elmas Kasma

Star Wars Commander Günlük Görevlerden Elmas Kasma

Star Wars Commander Günlük Görevlerden Elmas Kasma

Star Wars Commander Günlük Görevlerden Elmas Kasma

Bu iki basit yöntemle kısa süre içerisinden elmaslarınızı çoğaltabilir ve inşaat droidi alabilirsiniz.

RehberSavaş Oyunları

Call of Duty Mobile En İyi 5 Silah

Strateji

Terminator: Dark Fate Mobil Strateji Oyunu Yakında Çıkacak

RehberRol Oyunu

Raid: Shadow Legends Buff / Debuff Rehberi

Strateji

Clash of Kings Anormal Oturum Açma Sorunu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Onumaya Değer
Raid: Shadow Legends Buff / Debuff Rehberi