Nişancı OyunuRehberWarzone

Call of Duty Warzone – MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?

Bunkerler nihayet #callofduty #warzone ‘da erişilebilir hale geldi ve Bunker 11’in içinde oyuncuların kilidini açmak için yepyeni MP7 Mud Dauber SMG silahı var.

Oyuncular aylardır Call of Duty: Warzone’daki bunker kapılarının arkasında ne olduğunu merak ediyorlar. Ve Modern Warfare ve Warzone için 19 Mayıs tarihli büyük güncellemeyle, oyuncular nihayet sırları çözebildiler. Bir sürü nakit para, harika silahlar ve yağmalanacak bir ton içerik ve ortaya çıkarmak için sınıflandırılmamış istihbarat arasında, çoğu taraftarın beklemediği bir şey sığınaklardan birinin derinliklerinde: yepyeni bir gizlilik

Planların kilidi genellikle battle pass ilerlemesi veya oyun içi mağaza satın alımları ile açılır. Artık yeni silah MP7 Mud Dauber SMG ‘yi elde etmek için savaşmaya başlayabilirsiniz.

MP7 Mud Dauber planının kilidi sadece Warzone ‘da Bunker 11’i açarak elde edilebilir. Ancak, kolay olmayacak, çünkü insan düşmanlarının saldırısından kurtulmak oyuncuların yapması gereken bir şey. Bunun yanında yapmanız ve dolaşmanız ve hatta aklınızda tutmanız gereken bir çok şey de var.

Warzone MP7 Mug Dauber SMG ve  Bunker 11 kilidini açmak

MP7 Mud Dauber planını elde etmek için, oyuncuların Warzone’da bunker 11’i açmaları ve bunu yapmak için belirli talimatları izlemeleri gerekecek. Bunker 11’i açma kılavuzu, telefonların nerede olduğu, bunker 11’in nerede olduğu ve daha fazlasının tarif eden rehberimize yazımızın sonunda rehberler listemizden ulaşabilirsiniz. Mutlaka kontrol edin. Ayrıca burada anlatılmayacaktır.

Bunker 11’i diğer rehberimizdeki talimatları izledikten sonra açabilirsiniz. Daha sonra bunun içinde MP7 Mud Dauber SMG silahıyla ilgili planları bulabilirsiniz ama bu rehber yazılırken bir çok sosyal medya kullanıcısı silahın hatalı olduğunu ve açılamadığını paylaşıyor. Bununla ilgili yabancı haber sitelerinde geliştiricinin hata üzerinde çalıştığı ve yakında sorunu çözeceği belirtiliyor. Siz de Bunker 11’i açıp silaha erişseniz bile belki de açamayacaksınız ama bu içeriği elde etmek için izlemeniz gereken yol maalesef şimdilik bu.

Ayrıca Bakınız:   Minecraft'ta 1 Gün Kaç Dakika Sürüyor?

Bunker 11’den elde eceğiniz sadece ganimet değil, ayrıca bu özel sığınak bir sonraki oyun içeriği için gizli bir kaç bilgi de içeriyor. Bunları keşfederek Warzone’da neler olacağı hakkında fikriniz de olabilir.

Call of Duty: Warzone şu anda PC, PS4 ve Xbox One’da kullanılabilir.

Nişancı Oyunu

Call of Duty 2020, Warzone ile Entegre Olacak

Hayatta KalmaRehber

Su Kabı(Water Container) Nasıl Yapılır? - Grounded Rehberleri

Hayatta KalmaRehber

Grounded'da Collector Nasıl Yapılır?

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile Profil Fotoğrafı Değiştirme

Doom Eternal’de Denuvo Anti-Cheat’i Devre Dışı Bırakma