Sheeva Nasıl Alınır – Mortal Kombat 11

Oyuncular yakında #MortalKombat 11’de #Sheeva karakterinin kilidini açabilecekler.

Mortal Kombat 11 geliştiricileri, 6 Mayıs Çarşamba günü, oyunun #Aftermath hikaye DLC’sinin resmi fragmanının açıklamasıyla heyecanı artırdı. Bu Aftermath fragmanı, Mortal Kombat 11 için Aftermath DLC’siyle oyuncuların gerçekten zevk alabilecekleri içerikleri duyurdu. Aftermath DLC fragmanındaki en önemli açıklamalardan biri Sheeva karakterinin oyundaki kullanılabilir kahramanlar arasına geleceğinin teyidi idi. Biz de Sheeva ile oynamanız için onu nasıl açacağınız konusunda size yardımda bulunacağız. Bu nedenle okumaya devam edin.

Mortal Kombat 11 Sheeva kilidini nasıl açılır?

Sheeva kahramanını Mortal Kombat 11 kadrosuna eklemek isteyen oyuncuların, Mortal Kombat 11’e zaten sahip olan oyuncular için 39,99 $ karşılığında satışa sunulacak Aftermath DLC’yi satın almaları gerekecek. Mortal Kombat 11’e sahip olmayanlar, Sheeva’yı ve oyunun bu noktaya satılan sürümlerini alması gerekiyor ki onun fiyatı da 49,99 $. Oyuncular Aftermath hikayesi DLC’sini edindikten sonra, video oyun tarihinin en ikonik serilerinden birinde en son girişte kullanmak için Sheeva’nın kilidini açacaklar.

Oyunu ya da Aftermath DLC’yi satın almak için buraya bakın. Bu bağlantıda bütün platformlar için satın alma seçenekleriyle birlikte ayrıca farklı koleksiyon ve özellikteki paketleri seçerek satın almanız da mümkün.

Ayrıca Bakınız:   Valorant Maça Girmeye Çalışırken Kuyruk Devre Dışı Bırakıldığında Ne Yapmalı?

sheeva mortal kombat 11

Aftermath DLC’yi alıp Sheeva’yı elde edenler, Shokan’ın yarı ejderha yarı insan kraliçesi ile düşmanları yok etmek için kullanabilecekleri çeşitli güçlü yeteneklere sahip olacaklar. Her türlü durumda kavga kontrolünü ele geçirmek için kullanabileceği bir dizi farklı kıskaca sahip olduğunu bilmeniz gerekiyor. Sheeva’nın kilidini açanlar, düşmanlarına hasar vermek için kullanabilecekleri engellenemeyen bir ışınlanma stompuna sahip olacaklar. Şüphesiz Sheeva, Mortal Kombat 11’de kilidini açmak ve kullanmak için oyuncuların çok zorlu bir karakterdir.

Oyuncular ayrıca Aftermath hikayesi DLC’yi satın aldıklarında Fujin ve RoboCop karakterlerinin kilidini açabilecekler. Fujin, aynı zamanda Raiden’in kardeşi olan rüzgar tanrısıdır. RoboCop, şimdiye kadarki en ikonik 80’lerin aksiyon filmi karakterlerinden biridir ve ilk iki RoboCop filminde rol oynayan Peter Weller tarafından canlandırılmıştır.

Mortal Kombat Rehberleri
Mortal Kombat Rehberleri

Mortal Kombat 11 için yayınladığımız bütün rehberleri alt kısımda listeleyeceğiz. Takipte kalınız...

  1. Sheeva Nasıl Alınır - Mortal Kombat 11

Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?

Battle RoyaleRehber

Fortnite Truce Celebrated Görevi Nasıl Tamamlanır?

RehberRol Oyunu

Skyrim'in Mutlaka Tamamlamanız Gereken 10 "Gizli" Görevi

Hayatta KalmaRehber

Stranded Deep - Tool Belt (Alet Kemeri) Nasıl Yapılır?

Mount And Blade 2: Bannerlord Multiplayer Oynama Rehberi