Stranded Deep’te Konteyner Duvar Nasıl Elde Edilir?

#strandeddeep #survival #tips #games

Pasifik Okyanusu’nun ortasındaki ıssız bir adada mahsur kaldığınızda ev aramak için bir yere sahip olmak kesinlikle rahatlatıcı bir fikirdir. Stranded Deep’te durum böyledir. Öyleyse neden daha güvenli ve daha etkili bir şey, bir konteyner duvarından hazırlanmış bir ev gibi bir şey için uğraşmıyorsunuz? Bu sadece güvenli olmakla kalmaz, aynı zamanda ana adaya yaklaşırken de kolayca elde edilebilir. Stranded Deep’te konteyner duvarını nasıl elde edeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Konteyner Duvarı Nasıl Alınır?

Yeni adalara seyahat ettiğinizde, zaman zaman kıyıya yakın yerde batmış büyük bir kargo gemisi konteyneri bulacaksınız. Bu konteynırların kapıları açılabilir, ancak bunların içinde hiçbir şey bulunmaz. Ancak, bunların parçaları yağmalanabilir.

Stranded Deep’te bir konteyner duvarı elde etmek için, oyuncunun ham veya rafine bir balta donatması ve nakliye sandığının kapısını açması gerekir. Elinizdeki duvar ve envanterinizde ham veya rafine bir çekiç varken, crafting menüsüne gidin, bina bölümüne gidin ve bir konteyner duvarı yapın.

Bunu yapmak için, konteyner duvarı zanaat yapmaya çalışırken oyuncunun yakınında olmalıdır, aksi takdirde öğeye sahip olmadığınız söylenir. Stranded Deep’te konteyner duvar yapı parçası seçildikten sonra, oyuncu daha sonra gidip duvarı istediği yere yerleştirebilir. İşte bu kadar! Aynen böyle, ıssız adadaki en iyi barınağı inşa etmek için bu metal duvarları kullanabilirsiniz.

Dahası, okyanusa döndüğünüzde uzaktan görmek büyük ve kolay olacaktır. Kabul edelim, bir çok oyuncu hangi adanın ana üssünüz olduğu hakkında hiçbir fikriniz olmadan gece okyanusta sıkışıp kaldı. Konteyner duvar evinizle beraber artık bunun için endişelenmenize gerek kalmayacak.

Hundred Soul: The Last Savior Başlangıç Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile Hangi Telefonlarda 90 FPS Oynanabilir

RehberRol Oyunu

Conan Exiles'ta Pet Elde Etme Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile'da Ekranda FPS Görme

Destiny 2’de Felwinter’s Lie Shotgun Görevi Nasıl Yapılır?