Red Dead Redemption 2RehberRol Oyunu

Red Dead Redemption 2’de Nasıl Trader Olunur?

#RedDeadOnline, oyuncular artık ek avantajlar elde etmek için #Trader (Tüccar) olabileceğinden vahşi batı hayranları için başka bir eğlenceli deneyim sunuyor.

#RedDeadRedemption2, yayınlandığında büyük bir etki yarattı ve birçoğu vahşi batıya serbestçe dolaşmaktan ve bir kovboy rolüne girmekten mutluluk duyuyordu. Büyük beğeni toplayan Red Dead Redemption 2, çevrimiçi maceraları ekleyerek solo kampanyası bittikten sonra oyuncuları memnun etmeyi başardı. Birçok oyuncu çevrimiçi av unsurlarından hoşlanıyor ve bunun bir meslek haline gelmesinin nispeten kolay bir yolu var.

Red Dead Online’ın geliştiricisi Rockstar Games, oyunculara özgürlük veren devasa açık dünya oyunları yaratma konusunda bir üne sahiptir ve bu, çevrimiçi ve çevrimdışı teklifler için geçerliydi. Red Dead Online, hayranları eğlendiren tutarlı bir güncelleme akışına sahipti, ancak ticaret yoluyla oyunda para kazanma yeteneği, oyuncuları heyecanlandıracak ve öğeleri aramaya teşvik edecek.

Başlamak için, oyuncuların en yakın Postaneye gitmeleri ve tartışılması gereken bir iş fırsatı olduğunu açıklayan Cripps’ten bir mektup açmaları gerekecek. Oyuncuların ilerlemek için Armadillo’ya gitmeleri ve Cripps ile tanışmaları gerekecek. Cripps’in tam yerini haritada “The Birth of a Company” görevini açarak bulabilirsiniz. Oyuncular geldiklerinde, Cripps’in oyuncunun avladığı ve bulduğu eşyaları hazırlama ve takas etme planlarını açıkladığı bir kesim sahnesine girecekler. Bu noktada oyuncular, Red Dead Online’ın ücretsiz altın teklifinden faydalanacak ve işe başlamak için gereken 15 altın külçeyi ödeyebilecekler. Neyse ki PlayStation 4 oyuncuları için bu gerekli değildir.

Bu işlem tamamlandığında, oyuncular Wilderness Outfitters’ı kamplarında bulabilir ve bu haritada bir para çantası ile işaretlenir. Oyuncular daha sonra Outfitters tarafından NPC ile konuşmalı ve Butcher’s Table satın almalıdır. Bu noktadan itibaren oyuncular bir Trader olabilir ve bir köpek ortağı ve diğer birçok avantajı kazanabilirler. Bu deneyim sadece hayranları heyecanlandırmakla kalmayacak, aynı zamanda Red Dead Online’daki satın alımlardan elde edilen gelir şu anda koronavirüs mücadelesine bağış olarak gidecek. Gelin şimdi daha anlaşılır ve maddeler halinde Trader olmanız için gerekli olanları sırasıyla yazalım.

Ayrıca Bakınız:   The Last of Us 2 - Çalışan Odası Kasa Kodu

Trader Nasıl Olunur?

  1. En yakın postaneye git.
  2. Cripps’ten gelen mektubu aç.
  3. Armodilla’ya git.
  4. Cripss ile tanış.
  5. Cripps’i bulamadıysan The Birth of a Company görevini haritada takip et.
  6. Oyunun size verdiği 15 Altın Külçeyi öde. (PS4’te bu gerekli değil)
  7. Wilderness Outfitters’ı kampında bulabilirsin. (Haritada para çantası olarak görülür.)
  8. Outfitter tarafından NPC ile konuş.
  9. Butcher’s Table satın al.

Hepsi bu kadar.

Red Dead Redemption 2’yi almak için birkaç neden var ve sürekli güncellemeler oyuncuları bu oyunda tutuyor.  Red Dead Redemption 2 şimdi PC, PS4, Stadia ve Xbox One için çıktı.

PS5 Download Hızını Arttırma - Playstation Rehber

KonsolRehber

Nintendo Switch'ten Bilgisayara ya da Telefona Ekran Görüntüsü Gönderme

RehberRol Oyunu

Cyberpunk 2077 Lifepath Seçimi

MMORPGRehber

World of Warcraft Shadowlands'da Ne Zaman ve Nasıl Uçabilirsiniz?

SMG İçin En İyi Eklentiler – COD: Modern Warfare