Red Dead Redemption 2’de Nasıl Trader Olunur?

#RedDeadOnline, oyuncular artık ek avantajlar elde etmek için #Trader (Tüccar) olabileceğinden vahşi batı hayranları için başka bir eğlenceli deneyim sunuyor.

#RedDeadRedemption2, yayınlandığında büyük bir etki yarattı ve birçoğu vahşi batıya serbestçe dolaşmaktan ve bir kovboy rolüne girmekten mutluluk duyuyordu. Büyük beğeni toplayan Red Dead Redemption 2, çevrimiçi maceraları ekleyerek solo kampanyası bittikten sonra oyuncuları memnun etmeyi başardı. Birçok oyuncu çevrimiçi av unsurlarından hoşlanıyor ve bunun bir meslek haline gelmesinin nispeten kolay bir yolu var.

Red Dead Online’ın geliştiricisi Rockstar Games, oyunculara özgürlük veren devasa açık dünya oyunları yaratma konusunda bir üne sahiptir ve bu, çevrimiçi ve çevrimdışı teklifler için geçerliydi. Red Dead Online, hayranları eğlendiren tutarlı bir güncelleme akışına sahipti, ancak ticaret yoluyla oyunda para kazanma yeteneği, oyuncuları heyecanlandıracak ve öğeleri aramaya teşvik edecek.

Başlamak için, oyuncuların en yakın Postaneye gitmeleri ve tartışılması gereken bir iş fırsatı olduğunu açıklayan Cripps’ten bir mektup açmaları gerekecek. Oyuncuların ilerlemek için Armadillo’ya gitmeleri ve Cripps ile tanışmaları gerekecek. Cripps’in tam yerini haritada “The Birth of a Company” görevini açarak bulabilirsiniz. Oyuncular geldiklerinde, Cripps’in oyuncunun avladığı ve bulduğu eşyaları hazırlama ve takas etme planlarını açıkladığı bir kesim sahnesine girecekler. Bu noktada oyuncular, Red Dead Online’ın ücretsiz altın teklifinden faydalanacak ve işe başlamak için gereken 15 altın külçeyi ödeyebilecekler. Neyse ki PlayStation 4 oyuncuları için bu gerekli değildir.

Ayrıca Bakınız:   Raid Shadow Legends - Sıra Tabanlı Rpg

Bu işlem tamamlandığında, oyuncular Wilderness Outfitters’ı kamplarında bulabilir ve bu haritada bir para çantası ile işaretlenir. Oyuncular daha sonra Outfitters tarafından NPC ile konuşmalı ve Butcher’s Table satın almalıdır. Bu noktadan itibaren oyuncular bir Trader olabilir ve bir köpek ortağı ve diğer birçok avantajı kazanabilirler. Bu deneyim sadece hayranları heyecanlandırmakla kalmayacak, aynı zamanda Red Dead Online’daki satın alımlardan elde edilen gelir şu anda koronavirüs mücadelesine bağış olarak gidecek. Gelin şimdi daha anlaşılır ve maddeler halinde Trader olmanız için gerekli olanları sırasıyla yazalım.

Trader Nasıl Olunur?

  1. En yakın postaneye git.
  2. Cripps’ten gelen mektubu aç.
  3. Armodilla’ya git.
  4. Cripss ile tanış.
  5. Cripps’i bulamadıysan The Birth of a Company görevini haritada takip et.
  6. Oyunun size verdiği 15 Altın Külçeyi öde. (PS4’te bu gerekli değil)
  7. Wilderness Outfitters’ı kampında bulabilirsin. (Haritada para çantası olarak görülür.)
  8. Outfitter tarafından NPC ile konuş.
  9. Butcher’s Table satın al.

Hepsi bu kadar.

Red Dead Redemption 2’yi almak için birkaç neden var ve sürekli güncellemeler oyuncuları bu oyunda tutuyor.  Red Dead Redemption 2 şimdi PC, PS4, Stadia ve Xbox One için çıktı.

Read Dead Redemption 2 Rehberleri
Read Dead Redemption 2 Rehberleri

Red Dead Redemption 2 ile ilgili bütün rehberleri burada listeleyeceğiz. Bazı rehberler hazırlık aşamasında olabilir.

  1. Red Dead Online Lowry's Revolver Nasıl Açılır?
  2. Red Dead Redemption 2'de Nasıl Trader Olunur?

Fallout 76 - Marine Armor Helmet Nasıl Alınır?

RehberRol Oyunu

Minecraft Dungeons Eşyaları Takas Edilir Mi?

AksiyonRehber

Maneater, The 100 Percent Glitch Hatası Nasıl Düzeltilir?

RehberRol Oyunu

Maneater Nasıl Kaydedilir?

SMG İçin En İyi Eklentiler – COD: Modern Warfare