Destiny 2’de Exotic Cipher Nasıl Alınır?

#Destiny2 dünyası, Season of Arrivals’ın gelişiyle büyük ölçüde değişti. Bu yeni içerik dönemi Guardians’a, deneyimlemek ve toplamak için bir dizi yeni şey getirdi. Season of Arrivals’da birinci şahıs nişancı oyununa eklenen en değerli eşyalardan biri Exotic Cipher’dır. Neyse ki, sizin bir Exotic Cipher almak için bilmeniz gereken bilgilere sahibiz.

Destiny 2 Exotic Cipher Nasıl Alınır?

Oyuncuların Exotic Cipher alabilmelerinin garantili bir yolu, Season of Arrivals için Sezon Kartlarını 55. seviyeye yükseltmektir, bu da sizi bu son derece nadir eşyalardan biri ile ödüllendirecektir.

Guardians ayrıca Raids, Nightfalls, Crucible maçları, Gambit maçları ve Heroic zorluk ile ilgili Contact public etkinliğini oynamak için Exotic Cipher şansına sahip olduklarını görecekler. Ayrıca, bu eşyalardan birini bir savaş sırasında düşürüp alabilme şansınız da vardır, ancak bu eşyaların sahip olduğu yüksek nadirlik düzeyini göz önünde bulundurarak şansınız çok yüksek olması gerekiyor.

Bu eşyalardan birini aldıktan sonra, bunları ikinci bir fate engram satın almak için Xur’da veya önceki sezonlardan egzotik satın almanıza izin verecek Master Rahool’da harcayabilirsiniz. Exotic Cipher’ı fazla düşünmeden harcamayın, çünkü bu öğeler son derece nadirdir

Destiny 2 Rehberleri
Destiny 2 Rehberleri

Destiny 2'yle ilgili rehberlerimizi alt kısımda listeleyeceğiz. Bazı rehberlerimiz yapım aşamasında olabilir, lütfen sabırla bekleyip neyi görmek istediğinizi yorumlardan belirtin. Takipte kalın...

  1. The Next Chapter Emblem'ini Nasıl Kazanırsınız? Destiny 2 Rehber
  2. Valheim'de Cabal Gold Nerede Bulunur?
  3. Destiny 2'de The Lament'i Nasıl Alırsın? (Abandoned Bunker)
  4. Destiny 2'de Stasis Aspects Nasıl Elde Edilir?
  5. Destiny 2'de Filthy Lucre Nasıl Elde Edilir?
  6. Destiny 2 Sprint Cancel Bug
  7. Destiny 2'de Twisted Energy Nasıl Elde Edilir ve Ne İşe Yarar?
  8. Destiny 2'de Exotic Cipher Nasıl Alınır?
  9. Destiny 2'de Felwinter's Lie Shotgun Görevi Nasıl Yapılır?
Kaan Alp B.

Forza Horizon 4Rehber

Forza Horizon 4'te Araba Alıp Satma

MinecraftRehber

Minecraft Balık Tutma Rehberi

RehberValheim

Valheim'de Balık Tuzağı Kurma

OutridersRehber

Outriders Son Level Kaç?

Fortnite ve Twitch Hesapları Nasıl Bağlanır? – Loot Kazan