Destiny 2’de Exotic Cipher Nasıl Alınır?

#Destiny2 dünyası, Season of Arrivals’ın gelişiyle büyük ölçüde değişti. Bu yeni içerik dönemi Guardians’a, deneyimlemek ve toplamak için bir dizi yeni şey getirdi. Season of Arrivals’da birinci şahıs nişancı oyununa eklenen en değerli eşyalardan biri Exotic Cipher’dır. Neyse ki, sizin bir Exotic Cipher almak için bilmeniz gereken bilgilere sahibiz.

Destiny 2 Exotic Cipher Nasıl Alınır?

Oyuncuların Exotic Cipher alabilmelerinin garantili bir yolu, Season of Arrivals için Sezon Kartlarını 55. seviyeye yükseltmektir, bu da sizi bu son derece nadir eşyalardan biri ile ödüllendirecektir.

Guardians ayrıca Raids, Nightfalls, Crucible maçları, Gambit maçları ve Heroic zorluk ile ilgili Contact public etkinliğini oynamak için Exotic Cipher şansına sahip olduklarını görecekler. Ayrıca, bu eşyalardan birini bir savaş sırasında düşürüp alabilme şansınız da vardır, ancak bu eşyaların sahip olduğu yüksek nadirlik düzeyini göz önünde bulundurarak şansınız çok yüksek olması gerekiyor.

Ayrıca Bakınız:   Sims 4'te Nasıl Daha Fazla Para Kazanılır?

Bu eşyalardan birini aldıktan sonra, bunları ikinci bir fate engram satın almak için Xur’da veya önceki sezonlardan egzotik satın almanıza izin verecek Master Rahool’da harcayabilirsiniz. Exotic Cipher’ı fazla düşünmeden harcamayın, çünkü bu öğeler son derece nadirdir

Destiny 2 Rehberleri
Kaan Alp B.

Assassin's Creed Valhalla - En İyi Zırhlar

RehberRol Oyunu

Red Dead Online'da Hızlı XP Kasmak ve Level Almak

KonsolRehber

PS5'te DualSense ve Sistem Mikrofon Sesi Kapatma

Rehber

Roblox FPS Nasıl Arttırılır?

Fortnite ve Twitch Hesapları Nasıl Bağlanır? – Loot Kazan