The Last of Us 2 Bow (Yay) Nerede Bulunur?

Yay, ilk oyundan bu yana The Last of Us serisinin bir parçası oldu. Aynı zamanda The Last of Us Part 2’de en çok aranan silahlardan biridir, çünkü işlenebilir mühimmatı olan birkaç silahtan biridir. Buna ek olarak, neredeyse hiç gürültü yapmadığı için düşmanlardan ve enfekte olmuşlardan kurtulmak için en gizli yöntemlerden biridir. Bununla birlikte, The Last of Us Part 2’de Bow yani Yay’ı nerede bulacağınızı sizlere açıklıyoruz, okumaya devam edin.

The Last of Us Part 2’de Nerede Yay Bulunur?

Maalesef, oyunun başlangıcında yayı unutmanız gerekir, çünkü Bölüm 16’ya kadar bulunamaz. Ancak, gereksinimleri karşıladıktan sonra sonra, yay Seattle’ın Hillcrest bölgesindeki bölümün son kısmında bulabilirsiniz. Ayrıca, bu alanda çok sayıda enfekte olacağını da belirtmek gerekir, bu yüzden tehlikeye hazır olun. Bölge ayrıca bazı dükkanlar ve tipik banliyö benzeri evlerin bulunduğu bir banliyö alanıdır, bu nedenle bazı ekstra malzemeler için etrafı keşfetmeyi unutmayın.

Hillcrest’e ulaştıktan sonra, bir eve gelene kadar tepeyi çıkın. Sonra, bu eve girdiğinizde merdivenlerden yukarı çıkın ve bir noktada okla vurulmuş bir enfekte göreceksiniz. Bundan sonra, yakınlarda bazı düşmanlar olacak ve onları hallettikten sonra arka bahçeye giden bir çite doğru yönlendirileceksiniz. Yürümeye devam edin ve sonunda yay yeri olan bir garaj bulacaksınız.

Ancak dikkatli olun çünkü bu bölgeye girdiğinizde düşmanlar tarafından pusuya düşeceksiniz. Daha sonra, savaşta hayatta kaldıktan sonra, hem insan hem de enfekte olmuş düşmanları gizlice öldürmek için kullanabileceğiniz The Last of Us Part 2’de bir yay (bow) göreceksiniz. Ayrıca, bu alandan ayrılmadan önce, oyun bitene kadar bu alana geri dönemeyeceğiniz için, yararlı öğeler için evi iyice aramanızı öneririz.

The Last of Us 2 Rehberleri
The Last of Us 2 Rehberleri

The Last of Us 2 ile ilgili çeşitli bilgilerin bulunduğu listemiz hemen alt kısımda. The Last of Us 2 rehberlerimiz için listemizi kontrol ediniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. The Last Of Us 2 Hastane Boss Rehberi
  2. The Last Of Us 2 Theater Boss Rehberi
  3. The Last Of Us 2 Antique Ring Nerede Bulunur?
  4. The Last of Us 2 - The Descent Hotel Gym Kasa Kodu
  5. The Last of Us 2 - The Coast (Ferry Safe) Kasa Kodu
  6. The Last of Us 2 - Jasmine Bakery Kasa Kodu Şifresi
  7. The Last Of Us 2 - WLF Kasası (Seattle Gün 1)
  8. The Last of Us 2 - The Flooded City Kasa Şifresi
  9. The Last of Us 2 - Anniversary Apartment Kasa Kodu
  10. The Last of Us 2'de Kaç Bölüm Var ve Oyunu Bitirmek Ne Kadar Sürüyor?
  11. The Last of Us 2 - Rat King Boss Rehberi
  12. The Last of Us 2 - Çalışan Odası Kasa Kodu
  13. The Last of Us 2 - Capitol Hill Kasa Şifresi
  14. The Last of Us 2 - Mahkeme Binası Kasa Kodu
  15. The Last of Us 2 Downtown - Madison Safe Code
  16. The Last Of Us 2 Hidden Trophies Rehberi - Platinium Elde Etme
  17. The Last of Us Süpermarket Bölümü Safe Code
  18. The Last of Us 2 Soda Şişesi Kapı Kodu (Metro Bölümü)
  19. The Last of Us 2 - Precursor Orb Nerede Bulunur?
  20. The Last of Us 2 Hillcrest Auto Shop Kasa Kodu
  21. The Last of Us 2 Bow (Yay) Nerede Bulunur?
  22. The Last of Us 2 Eczane Bölümü Safe Code Nerede Bulunur?
  23. The Last of Us 2 - Bank Safe Code Konumu
  24. The Last of Us 2 - Bütün Journal Entry Konumları
  25. The Last of Us 2 - Double Barrel Shotgun'ı Nerede Bulursunuz?

Conan Exiles'ta Pet Elde Etme Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile'da Ekranda FPS Görme

RehberRol Oyunu

Minecraft'ta At Evcilleştirme - Minecraft Rehber

Modern WarfareRehberWarzone

Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma

PS4 ve Xbox’da Witcher 3’ünüz Varsa PC İçin De Ücretsiz Alabilirsiniz