The Last of Us 2 Bow (Yay) Nerede Bulunur?

Yay, ilk oyundan bu yana The Last of Us serisinin bir parçası oldu. Aynı zamanda The Last of Us Part 2’de en çok aranan silahlardan biridir, çünkü işlenebilir mühimmatı olan birkaç silahtan biridir. Buna ek olarak, neredeyse hiç gürültü yapmadığı için düşmanlardan ve enfekte olmuşlardan kurtulmak için en gizli yöntemlerden biridir. Bununla birlikte, The Last of Us Part 2’de Bow yani Yay’ı nerede bulacağınızı sizlere açıklıyoruz, okumaya devam edin.

The Last of Us Part 2’de Nerede Yay Bulunur?

Maalesef, oyunun başlangıcında yayı unutmanız gerekir, çünkü Bölüm 16’ya kadar bulunamaz. Ancak, gereksinimleri karşıladıktan sonra sonra, yay Seattle’ın Hillcrest bölgesindeki bölümün son kısmında bulabilirsiniz. Ayrıca, bu alanda çok sayıda enfekte olacağını da belirtmek gerekir, bu yüzden tehlikeye hazır olun. Bölge ayrıca bazı dükkanlar ve tipik banliyö benzeri evlerin bulunduğu bir banliyö alanıdır, bu nedenle bazı ekstra malzemeler için etrafı keşfetmeyi unutmayın.

Hillcrest’e ulaştıktan sonra, bir eve gelene kadar tepeyi çıkın. Sonra, bu eve girdiğinizde merdivenlerden yukarı çıkın ve bir noktada okla vurulmuş bir enfekte göreceksiniz. Bundan sonra, yakınlarda bazı düşmanlar olacak ve onları hallettikten sonra arka bahçeye giden bir çite doğru yönlendirileceksiniz. Yürümeye devam edin ve sonunda yay yeri olan bir garaj bulacaksınız.

Ancak dikkatli olun çünkü bu bölgeye girdiğinizde düşmanlar tarafından pusuya düşeceksiniz. Daha sonra, savaşta hayatta kaldıktan sonra, hem insan hem de enfekte olmuş düşmanları gizlice öldürmek için kullanabileceğiniz The Last of Us Part 2’de bir yay (bow) göreceksiniz. Ayrıca, bu alandan ayrılmadan önce, oyun bitene kadar bu alana geri dönemeyeceğiniz için, yararlı öğeler için evi iyice aramanızı öneririz.

[ctu_ultimate_oxi id=”27″]

No Rest for the Wicked, Save Dosyası ve İlerlemeyi Başka Oyuna Aktarma

RehberRol Oyunu

No Rest For The Wicked, Sıkıştığınızda (Stuck) Nasıl Kurtulursunuz?

RehberRol Oyunu

No Rest for the Wicked: Çoklu Oyunculu Var mı?

RehberRol Oyunu

No Rest for the Wicked: Oyunu Durdurmak Mümkün Mü?

PS4 ve Xbox’da Witcher 3’ünüz Varsa PC İçin De Ücretsiz Alabilirsiniz