The Last of Us 2 – Double Barrel Shotgun’ı Nerede Bulursunuz?

The Last Of Us Part 2 oynarken, bu yoğun deneyim boyunca size yardımcı olacak bazı güçlü silahlar arıyor olabilirsiniz. Oyundaki daha güçlü silahlardan biri çift namlulu av tüfeğidir ve The Last Of Us Part 2’nin ana macerasında bu silahın kilidini açarken, bu zor düşmanları ele almak için mümkün olduğunca erken isteyebilirsiniz. İşte The Last of Us Part 2 çift namlulu av tüfeği konumu hakkında bazı bilgiler.

The Last Of Us Part 2’de Double Barrel Shotgun Nerede Bulunur?

Çift namlulu av tüfeği The Last Of Us Part 2’de bulmak çok zor değil, ama nereye gideceğinizi bilmek zorundasınız. Seattle Birinci Gün, Bölüm 28: Düşman Bölgesi’nde, av tüfeğini Chinatown’daki bir dükkanın tezgahının arkasında bulacaksınız. Bunu elde etmek için yolunuzu bulmanız gerekecek, ancak vardığınızda alabilirsiniz.

Chinatown’da birbirine bağlı bir dizi vitrin bulacaksınız, Red Dragon Bar olan son binaya girmeniz gerekiyor. Üst kata çıkın. Oradan diğer mağazalara balkondan atlayabilirsiniz.

Oradan solunuzda yerde bir delik bulacaksınız. Buna girerseniz, sizi bekleyen enfekte bir düşman bulacaksınız. Bir kez baktıktan sonra, dükkanın tezgahının arkasında ve harekete hazır çift namlulu av tüfeği konumunu bulacaksınız.

Bu av tüfeğini aldıktan sonra, yangın çıkarıcı cephane kullanarak benzersiz özelliğinden yararlanabilirsiniz. Biraz sonra ormanda bulunabilecek eğitim kılavuzunu kullanarak bu kovanları (mermi çekirdeği gibi düşünün) yapmalısınız. Bu yangın çıkarıcı mermiler, enfekte olmuş düşmanlara karşı güçlüdür, onları yakar ve sürekli olarak sağlıklarının azalmasını sağlar- bu, onları hemen öldürmeseniz bile saldırmayı durduracağı ve zaman kazanacağınız anlamına gelir.

The Last of Us Part 2’de çift namlulu av tüfeğiniz için yangın çıkarıcı cephane yapmak için bir alkol ve bir patlayıcı harcamanız gerekecektir. Her seferinde sadece bir tane yapabilirsiniz, böylece bir seferde üç zanaat yapmak için yükseltme yapmanız gerekecek, ancak yükseltme buna değer.

The Last Of Us Part 2 ile geçirdiğiniz süre boyunca elinizde tutmanız gereken başka silahlar da var, bu yüzden ölümcül bir silah cephanesini toplamaya dikkat etmelisiniz. Ayrıca, gizli şarjör konumlarından bazılarına dikkat edin!

The Last of Us 2 Rehberleri
The Last of Us 2 Rehberleri

The Last of Us 2 ile ilgili çeşitli bilgilerin bulunduğu listemiz hemen alt kısımda. The Last of Us 2 rehberlerimiz için listemizi kontrol ediniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. The Last Of Us 2 Hastane Boss Rehberi
  2. The Last Of Us 2 Theater Boss Rehberi
  3. The Last Of Us 2 Antique Ring Nerede Bulunur?
  4. The Last of Us 2 - The Descent Hotel Gym Kasa Kodu
  5. The Last of Us 2 - The Coast (Ferry Safe) Kasa Kodu
  6. The Last of Us 2 - Jasmine Bakery Kasa Kodu Şifresi
  7. The Last Of Us 2 - WLF Kasası (Seattle Gün 1)
  8. The Last of Us 2 - The Flooded City Kasa Şifresi
  9. The Last of Us 2 - Anniversary Apartment Kasa Kodu
  10. The Last of Us 2'de Kaç Bölüm Var ve Oyunu Bitirmek Ne Kadar Sürüyor?
  11. The Last of Us 2 - Rat King Boss Rehberi
  12. The Last of Us 2 - Çalışan Odası Kasa Kodu
  13. The Last of Us 2 - Capitol Hill Kasa Şifresi
  14. The Last of Us 2 - Mahkeme Binası Kasa Kodu
  15. The Last of Us 2 Downtown - Madison Safe Code
  16. The Last Of Us 2 Hidden Trophies Rehberi - Platinium Elde Etme
  17. The Last of Us Süpermarket Bölümü Safe Code
  18. The Last of Us 2 Soda Şişesi Kapı Kodu (Metro Bölümü)
  19. The Last of Us 2 - Precursor Orb Nerede Bulunur?
  20. The Last of Us 2 Hillcrest Auto Shop Kasa Kodu
  21. The Last of Us 2 Bow (Yay) Nerede Bulunur?
  22. The Last of Us 2 Eczane Bölümü Safe Code Nerede Bulunur?
  23. The Last of Us 2 - Bank Safe Code Konumu
  24. The Last of Us 2 - Bütün Journal Entry Konumları
  25. The Last of Us 2 - Double Barrel Shotgun'ı Nerede Bulursunuz?

Aksiyon

Wuchang: Fallen Feathers, Etkileyici Görsellere Sahip Başka Bir Çinli Souls Like Oyunu

Destroy All Humans Demo İndir