The Last of Us 2 – Precursor Orb Nerede Bulunur?

The Last of Us 2 Relic of the Sages almak isteyen oyuncu için, oyunda gizli Precursor Orb’u nerede bulacağınızı gösteren rehberimizi sonuna kadar okumasını tavsiye ediyoruz.

PS3’teki ilk Uncharted oyunundan bu yana, Naughty Dog, oyunlarına Jak ve Daxter’ın Precursor Orbları dahil etmeyi bir gelenek haline getirdi. The Last of Us 2 bir istisna değildir ve her zamanki gibi, küreyi bulmayı başaran oyuncular, çabaları için bir kupayı alacaklardır. The Last of Us 2’de Precursor Orb Bulmak sadece nereye bakılacağını bilmekle ilgilidir ve bu kılavuz oyunculara tam olarak nereye gitmeleri gerektiğini gösterecektir.

Ancak okumaya başlamadan önce, bu kılavuzun oyuncuların ziyaret edebileceği oynanabilir karakterler ve konumlar açısından The Last of Us 2 için bazı hafif spoilerlere sahip olacağını unutmamalıyız. Büyük bir komplo gelişimi ortaya çıkmadı, ancak yine de, oyunu tamamen kör oynamak isteyen herkes, Last of Us 2’nin hikayesini bitirene kadar Prekürsör Orb avına gitmeyi erteleyebilirler.

The Last of Us 2’nin Precursor Orb’unu bulmak ve Bilgeler Kalıntısı (Relic of the Sages) ödülünü almak için, oyuncuların önce Abby’nin oyundaki Abby bölümlerinden biri olan Seattle – Gün 1: Düşman Bölge’ye ulaşması gerekiyor. Bu bölümde Abby’nin her iki taraftaki işletmelerle bir ara sokaktan geçtiği bir nokta var, bunlara imzalarında bazı Çince yazılar olan Jasmine Bakery de dahil. Bu sokağın sonunda, kapısının üzerinde üzerinde bir dalga resmi olan kırmızı işaretli bir Çin restoranı var.

Bu binaya girin ve tezgahın ötesindeki kapıdan geçin. Merdivenlerden çıkın ve bazı mobilyalarla engellenmiş bir kapı bulmak için salonun sonuna gidin. Yüzüstü yatın ve yolu tıkayan masanın altına sürünün. Bu odadaki tüm Clicker’ları ve diğer düşmanları öldürün ve sonra diğer binaya olan boşluktan atlayın. Oyuncular doğru yerde olduklarını bilecekler çünkü Abby “Two down, millions more to go.” diyecektir.

Hikayeyi ilerletmek için oyuncuların sağa ve merdivenlerden yukarı çıkması gerekiyor. Ancak, sola gitmek yağmalamak için birkaç oda bulacaksınız. İkinci odada Jak ve Daxter Precursor Orb’u sadece düz bir masada duruyor ve sizi bekliyor.

The Last of Us 2 artık sadece PlayStation 4 için.

The Last of Us 2 Rehberleri
The Last of Us 2 Rehberleri

The Last of Us 2 ile ilgili çeşitli bilgilerin bulunduğu listemiz hemen alt kısımda. The Last of Us 2 rehberlerimiz için listemizi kontrol ediniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. The Last Of Us 2 Hastane Boss Rehberi
  2. The Last Of Us 2 Theater Boss Rehberi
  3. The Last Of Us 2 Antique Ring Nerede Bulunur?
  4. The Last of Us 2 - The Descent Hotel Gym Kasa Kodu
  5. The Last of Us 2 - The Coast (Ferry Safe) Kasa Kodu
  6. The Last of Us 2 - Jasmine Bakery Kasa Kodu Şifresi
  7. The Last Of Us 2 - WLF Kasası (Seattle Gün 1)
  8. The Last of Us 2 - The Flooded City Kasa Şifresi
  9. The Last of Us 2 - Anniversary Apartment Kasa Kodu
  10. The Last of Us 2'de Kaç Bölüm Var ve Oyunu Bitirmek Ne Kadar Sürüyor?
  11. The Last of Us 2 - Rat King Boss Rehberi
  12. The Last of Us 2 - Çalışan Odası Kasa Kodu
  13. The Last of Us 2 - Capitol Hill Kasa Şifresi
  14. The Last of Us 2 - Mahkeme Binası Kasa Kodu
  15. The Last of Us 2 Downtown - Madison Safe Code
  16. The Last Of Us 2 Hidden Trophies Rehberi - Platinium Elde Etme
  17. The Last of Us Süpermarket Bölümü Safe Code
  18. The Last of Us 2 Soda Şişesi Kapı Kodu (Metro Bölümü)
  19. The Last of Us 2 - Precursor Orb Nerede Bulunur?
  20. The Last of Us 2 Hillcrest Auto Shop Kasa Kodu
  21. The Last of Us 2 Bow (Yay) Nerede Bulunur?
  22. The Last of Us 2 Eczane Bölümü Safe Code Nerede Bulunur?
  23. The Last of Us 2 - Bank Safe Code Konumu
  24. The Last of Us 2 - Bütün Journal Entry Konumları
  25. The Last of Us 2 - Double Barrel Shotgun'ı Nerede Bulursunuz?

Assassin's Creed Odyssey - Karakterin Ek Becerileri

Assassin's Creed: OdysseyRehber

Assassin's Creed: Odyssey - Hafif ve Ağır Saldırı Rehberi

The Last of Us 2 – Double Barrel Shotgun’ı Nerede Bulursunuz?