Modern WarfareRehber

Call of Duty: Modern Warfare – Altın Mermiler (Golden Bullets)

Altın mermiler, Call of Duty: Modern Warfare oyuncuları için yeni olan bir cephane seçeneğidir, ancak yalnızca The Executive Armorer paketinde mevcuttur.

Efsanevi FPS serisinin son oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare, geçtiğimiz günlerde 5. Sezonuna girdi. Bu, mağazada yeni haritaların, silahların ve operatörlerin yanı sıra yeni paketlerin de mevcut olduğu anlamına geliyor. Modern Warfare’ın en çok arzu edilen kozmetik ürünlerinin çoğu, kilidini açmak için gerçek para gerektirir ve yeni altın mermiler de bir istisna değildir.

En son Call of Duty, bir süredir mermi izli seçeneklere sahipti ve oyuncuların ekstra yetenek için mermi izlerini özelleştirmelerine izin verdi. Ancak yeni altın izleyiciler daha yakın zamanda geldi ve yalnızca birkaç silahla sınırlı. Bu özel silahların her ikisi de aynı mağaza paketinde mevcut ve işte onları nasıl alacağınızı  bu yazıda anlatıyoruz.

Pahalı paket The Executive Armorer

The Executive Armorer adlı bir paket için beklediğiniz gibi, bu paket ucuza gelmiyor. Oyuncular, yeni Poison Dart paketinin neredeyse iki katı kadar olan 2400 COD Puanı ile almanız gerekiyor. Paket, bol miktarda ekstrayla ve altın izli mermileri ateşleyen iki silahla birlikte geliyor.

Bunlardan ilki, popüler Grau 5.56’nın bir planı olan Mother Lode, diğeri ise Royal Coffer adı verilen yeniden oluşturulmuş bir Fennec SMG’dir. Ek olarak, paketi satın alan oyuncular Operatör Maskesi için altın maskeli bir görünüm ve Stack ‘Em Up quip’i alacaklar. Son olarak, oyuncular Iron Works çıkartmasını, Guard Your Grill cazibesini ve Golden Hew adında yeniden derili bir balta alacaklar.

Altın Kurşunlar

Altın izleyicilerin yanı sıra, Ana Lode ve Kraliyet Kasası planları da Altın Parçalama efektiyle birlikte geliyor. Bu, CoD’un çok oyunculu oyun modlarında unutulmaz bir izlenim bırakmanın gerçek bir yolu olan düşmüş düşmanların uzuvlarının altınla kaplanmasına neden olauyor. Bonus olarak, Mother Lode ve Royal Coffer’ın dayandığı silahların ikisi de oldukça iyi seçimler.

Grau 5.56, Modern Warfare’in son yamalarından sonra eskisi kadar baskın olmasa da, çok oyunculu ve Call of Duty: Warzone’da hala iyi bir seçim. Aynı şekilde, Fennec, yakın mesafeden düşmanları mermi manyağı yapan güçlü bir SMG’dir. Her iki silah da kendi sınıflarının en iyileri arasındadır ve hiçbir oyuncu performanslarından hayal kırıklığına uğramayacaktır. The Executive Armorer’ın fiyatı kesinlikle yüksek olsa da, Call of Duty oyunlarına gelmekte olan bir değişiklik eklemek isteyen bir oyuncu için ödüller buna değer.

Call of Duty: Modern Warfare, PC, PS4 ve Xbox One’da mevcuttur.

  1. Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma
  2. Call of Duty: Warzone - Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?
  3. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  4. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  5. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  6. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  7. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  8. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  9. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  10. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  11. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  12. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  13. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  14. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  15. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  16. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  17. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  18. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  19. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  20. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  21. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  22. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  23. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  24. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  25. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  26. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  27. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?
Kaan Alp B.

Nişancı Oyunu

Call of Duty: Black Ops Cold War Onaylandı

Battle Royale

En Kötü Warzone Silahı, Şimdi En İyisi Oldu

Battle RoyaleWarzone

Warzone'u 3. Şahıs Kamerasıyla Oynayabilen Kişi Bulundu

Modern WarfareWarzone

Call of Duty'nin Bitmek Bilmeyen Depolama Alanı Açlığı Son Bulmalı

The Last of Us: Part II’ye Güncelleme Geliyor! İşte Detaylar…