Grounded’da En İyi Silahlar: Mint Mallet, Ant Club ve Insect Bow

Mint Mallet, Ant Club ve Insect Bow dahil olmak üzere Grounded’daki en güçlü silahların tümünü nasıl elde edebilirsiniz? Bu yazıda sizlere bundan bahsedeceğiz.

Hâlâ erken erişimde olmasına rağmen, silah çeşitliliği bakımından sizi cezbedecek bir oyun Grounded. Yazım sırasında, kesinlikle listemizde bulunan tek bir üçüncü kademe silah var – Mint Mallet – ama ayrıca Grounded’da en iyi silahları ararken göz önünde bulundurmanız gereken iki tane daha kademe iki silahımız var. . İşte Grounded’ın en iyi silahların tümü ve bunların nasıl üretileceği hakkında bilgiler.

Grounded’da en iyi 3 silah

  1. Mint Mallet
  2. Ant Club
  3. Insect Bow

Mint Mallet

Mint Mallet yapmak için gerekli olan malzemeleri aşağıda listeledik.

  • Nane Parçaları x5
  • Çiçek Yaprakları x8
  • Örümcek İpeği x9

Mint Mallet üretmek için önce Böcek Çekiçini yapmanız gerekir. Bunun nedeni, yalnızca Böcek Çekiçiyle elde edilebilen Nane Tokmağını yapmak için beş Nane Topağına ihtiyacınız olmasıdır.

Böcek Çekiç malzemeleri:

  1. Stinkbug Parçası x4
  2. Berry Deri x4
  3. Kaynatma Bezi x1

Böcek Çekiçini aldıktan sonra, bunu Gizem Makinesi’nin yakınındaki Buz Kapakları Nane Kutusunda bulunan Darphaneleri parçalamak için kullanın. Bu size oyun içinde Nane Tokmağı tarifinin kilidini açan Nane Parçaları verecektir. Beş tanesini toplayın ve bir sonraki malzemeye geçin.

Ayrıca Bakınız:   Grounded Demo Bir Çok Oyuncu İçin Kullanılabilir Oldu

Çiçek Yaprakları büyük çiçeklerin altında ortaya çıkar ve parlak renklidir, bu nedenle kolayca fark edilirler. Düşmanlar daha büyük çiçekler etrafında dolaşma eğilimindedir, bu yüzden gözünüzü dört açın.

Son olarak, dokuz Spider Silk’e ihtiyacınız var. Bunları, bahçeye dağılmış olarak bulunabilen örümcekleri öldürerek veya örümcek ağlarını yok ederek elde edebilirsiniz. Hepsini topladığınızda Mint Mallet yapabilirsiniz. Teknik olarak bir silah değil bir alet olsa da, şu an için oyundaki en iyi silah.

Diğer silah için bir sonraki sayfaya geçebilirsiniz.

Kaan Alp B.

Grounded Trail Marker Nasıl Yapılır?

AksiyonRehberRol Oyunu

En İyi Assassin’s Creed Valhalla Silahları

Hayatta KalmaRehber

Grounded'da Acid Gland Nasıl Elde Edilir?

Hayatta KalmaRehber

Jungle Temple BURG.L chip Nasıl Bulunur? Grounded Rehberleri

Stink Bug (Osuruk Böceği) Nerede Bulunur – Grounded Rehber