Mortal Shell – Molten Spike Nasıl Bulunur?

Mortal Shell’deki Molten Spike, Hallowed Sword silahının çok güçlü bir modifikasyonudur. Kullanıldığında, yeteneği, oyuncuyu vurmak için ileri sıçrarken yanan bir alev yükselmesini etkinleştirir. Bu nedenle Molten Spike, oyunlarında Hallowed Sword’u tercih eden oyuncular için bulunması gereken hayati bir eşyadır. Nasıl elde edeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Mortal Shell’deki Molten Spike Nasıl Elde Edilir?

Molten Spike’ı elde etmek özellikle zor değil. Spike’ı almanın tek yolu savaşta yatıyor. Bu silah modunu açabilmek için en az bir Kutsal Bez edinmiş olmanız gerekir. Bundan sonra, bir sandıkta saklı olan mod öğesini bulmak için düşmanlarla dolu bir mağarayı temizlemeniz gerekecek.

Kutsal Bezinizi kullanmak, silah yükseltmesini elde etmenin ilk adımı olan sisi etkinleştirecektir. Ancak Bez’i etkinleştirmek, daha zor ve çeşitli düşmanların ortaya çıkmasına neden olacaktır. Dikkatli olmalısın.

Mortal-Shell-Molten-Spike

Sis etkinleştirildikten sonra Falgrim’e gidin. Nehrin aşağısında bir mağara bulana kadar Giant Frog NPC’yi geçen dereyi takip edin. Mağarada, çadırlar ve büyük bir kamp ateşi ile tamamlanmış rahat bir şekilde görebileceğiniz bir kamp alanı olacak. Kamp alanını bir Grisha mini patronu koruyacak, bu yüzden yakındaki bir kurbağa sandığını aramadan önce onu geçin. Sandıkta Molten Spike bulacaksınız.

Oldukça önemli miktarda hasar vermenin yanı sıra, bu kavurucu silah, dokunduğu tüm düşmanlara yakıcı etkisi uygular. Ayrıca, doğrudan saldırısı tarafından vurulduklarında patronları sersemletiyor ve saldırı animasyonu sırasında geçici olarak yenilmez olacaksınız. Saldırının kullanımı iki Resolve’a mal olur, ancak buna fazlasıyla değer.

Silah Yükseltmesi Nasıl Eklenir?

Molten Spike’ı kullanmadan önce Hallowed Sword’a bağlamalısın. Bunu yapmak için bir örs bulman gerekecek. Örsler haritanın her tarafına dağılmış durumda ve en yakın olanın nerede olduğunu bilme şansınız çok yüksek. Yükseltmeler, Falgrim Tower’daki tezgahta da uygulanabilir.

Yükseltme öğesi eklendiğinde, Molten Spike’a ve ateşli güçlerine tam erişim elde edeceksiniz. Savaş karşılaşmalarında ve patron dövüşlerinde kullanmaktan çekinmeyin.

Roblox FPS Nasıl Arttırılır?

Hayatta KalmaRehberYoutube

Sprig Bow Yapımı - Grounded Türkçe

AksiyonRehberRol Oyunu

Assassins Creed: Valhalla'da Maximilian’s Key Elde Etme

Nişancı OyunuRehber

Call of Duty: Black Ops Cold War'da En İyi Sniper (Kanas) Silahı