Mortal SHell Rehber – Bronze Bell Nasıl Bulunur?

Oyuncuların oyun boyunca ilerledikçe istatistiklerini ve yeteneklerini artırmak için Mortal Shell’de kullanabilecekleri çeşitli tüketilebilir öğeler var. Bu öğelerden birine Bronz Bell adı verilir ve oyunculara “tar” için bonus verir ve düşmanlar tarafından düşürülen belirti miktarını artırır. Bu kılavuzda, Bronze Bell sarf malzemesini bulabileceğiniz birkaç farklı konuma göz atacağız.

Mortal Shell’de Bronze Bell Nasıl Elde Edilir?

Mortal Shell’de Bronze Bell almanın dört yolu vardır. Tüketildiğinde, oyuncuların “6 dakika boyunca bulunan katrana % 10 bonus kazanmasına ve düşmanlara 6 dakika boyunca ek bir bakış atması için % 10 bonus şansı” vermesine izin verecek. Aşağıdaki listede, Bronze Bell sarf malzemesini alabileceğiniz tüm farklı yerleri bulacaksınız.

Mortal-Shell-Shrine-of-Ash-e1597778479627

  1. Temple Grounds – Cesetler arasında bulunur
  2. Dim Kapısı – Bir sandıkta bulunur
  3. Eternal Narthex – Dim Kapısı’na giden ikinci kat merdivenlerinin yanında bulunur
  4. Vlas – Tüccardan 1.000 katran karşılığında satın alınabilir
Ayrıca Bakınız:   Civilization 6'da Yerleşim Ne Zaman Kurulur ve Genişletilir?

Gördüğünüz gibi, Bronze Bell sarf malzemesi birkaç farklı yerde bulunabilir veya “tar”ınız varsa satın alınabilir. Ancak, muhtemelen altı dakikalık bonusla geri kazanabileceğinizden daha fazla katrana mal olacağından satın almak istemeyeceksiniz. Bununla birlikte, aşırı miktarda katranınız varsa ve bir anlığına Mortal Shell’in önemli eşyalarından biri olan Bronze Bell’e  ihtiyacınız varsa, sanırım harcadığınız zamana değebilir. Bununla birlikte, en iyi bahsiniz, yukarıda belirtilen yerleri keşfederken ona özellikle göz atmaktır.

Assassin's Creed Valhalla - En İyi Zırhlar

RehberRol Oyunu

Red Dead Online'da Hızlı XP Kasmak ve Level Almak

KonsolRehber

PS5'te DualSense ve Sistem Mikrofon Sesi Kapatma

Rehber

Roblox FPS Nasıl Arttırılır?