Call of Duty: Warzone – Dragon’s Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma

Call of Duty: Warzone’da yeni bir silah, kötü şöhretli Dragon’s Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli mermileriyle oldukça ilgi görüyor. Bu mühimmat, ölümcül, patlayıcı ve güçlü olma konusunda oldukça ünlü, ancak birçok Warzone hayranı bu cephane türü hakkında konuşacak olsa da, pek çoğu onu nerede bulacağını bilmiyor gibi görünüyor.

Call of Duty: Warzone’daki çoğu şey gibi, oyuncuların bu rekabetçi turların Dragon’s Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi kilidini açmak için benzersiz bir mücadeleyi tamamlamaları gerekecek. Bu yazıda Dragon’s Breath nasıl açılır konusuna değineceğiz.

R9-0 Av Tüfeği İçin Dragon’s Breath cephanesini açma

Dragon’s Breath turunu kazanmak, oyuncuların R9-0 av tüfeğini kuşanmasını ve tek bir görevi tamamlamasını gerektirir. Neyse ki, bu meydan okuma oldukça basittir, çünkü oyuncuların turların kilidini açmak için kayarken yalnızca 10 öldürme elde etmesi gerekir ve en iyi yanı, bunların hepsinin tek bir maçta tamamlanabilmesidir. 10 öldürme kaydedildiğinde, oyuncular doğrudan Gunsmith’e girebilir ve yeni kazandıkları ateşli cephanelerini kuşanabilirler. Oyuncular, bu cephaneyi kullanırken bildirilen bazı durumlarda gelişmiş animasyon nedeniyle bu cephanenin düşük seviyeli sistemlere sahip oyuncuları etkileyebileceğini unutmamalıdır.

Dragon’s Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi açma meydan okuması Warzone veya Modern Warfare’de tamamlanabilir. Bazı hayranlar, Multiplayer’a yüklemeyi, Shoot the Ship’e girmeyi ve birkaç turda öldürmeleri temizlemeyi daha kolay bulabilir. Gerçekten de, yeniden doğma süresi, kısa mesafeler ve tonlarca uygulanabilir hedef nedeniyle, Shoothouse ve Shipment gibi daha küçük haritalarda bu meydan okumayı tamamlamak daha kolaydır.

Warzone’da bu mücadeleyi tamamlamaya çalışan oyuncular, bunun yalnızca tam öldürmeleri saydığını unutmamalıdır. Bir düşman yere düştüğünde, oyuncuların bu mücadeleye sayılması için öldürmeyi bitirmesi gerekir. Tüm meydan okuma sürecinden kaçınmak isteyen oyuncular için bir başka seçenek de, alevli turlara hızlı erişim için zaten donatılmış eki olan bir R9-0 planı satın almaktır.

Dragon’s Breath mermi yükü şu anda Warzone metasında kademeli olarak yükseliyor, çünkü yakın dövüş durumlarında oyuncuları tek atışta indirme olasılığı yüksek. Oyunculara, gelecekte sinirlenmeden önce cephaneyi almaları ve güçlü potansiyelinden yararlanmaları tavsiye edilir. Yine de, bunlar yakın mesafeden ölümcül, orta düzeyde ölümcül ve en azından herhangi bir oyuncunun cephaneliğine katkıda bulunmaya değer.

Call of Duty: Warzone, PC, PS4 ve Xbox One’da mevcuttur.

  1. Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma
  2. Call of Duty: Warzone - Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?
  3. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  4. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  5. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  6. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  7. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  8. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  9. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  10. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  11. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  12. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  13. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  14. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  15. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  16. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  17. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  18. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  19. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  20. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  21. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  22. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  23. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  24. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  25. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  26. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  27. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Hundred Soul: The Last Savior Başlangıç Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile Hangi Telefonlarda 90 FPS Oynanabilir

RehberRol Oyunu

Conan Exiles'ta Pet Elde Etme Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile'da Ekranda FPS Görme

Valorant’ın Kasma Sorunuyla Başa Çıkabilirsiniz