Assassin’s Creed: Valhalla’da Kjotve Nasıl Öldürülür?

Muhtemelen şimdiye kadar anladığınız gibi, Assassin’s Creed’in: Valhalla’nın ilk birkaç saati, babasını öldürdüğü için Eivor’un Zalim Kjotve’den intikam almasına adanmıştır. A Cruel Destiny görevi sırasında, bu an nihayet gelir ve Kjotve ile bire bir savaşmanız mümkün hale gelir. Dikkatli olmazsanız, bu dövüş biraz zor olabilir, bu yüzden Kjotve’yi nasıl öldüreceğimiz konusunda bir rehber yazdık.

Kjotve the Cruel Boss Savaşı 1. Kısım

Kjotve the Cruel ile dövüşün iki bölümü var, her ikisi de kalıpları çözdüğünüzde oldukça basit olacak. Kjotve’yi nasıl öldüreceğinizi öğrenmek için, saldırılarını atlatmanız ve ardından sağlık çubuğunu tüketene kadar tekrar tekrar 2-3 vuruş yapmanız gerekir. Yine de dikkatli olun, çünkü bazı saldırıları çok fazla hasar verebilir.

Dövüşün en başında, ne zaman ilk hasarınızı alırsanız, temelde sizi bayıltacak ve sizi Odin ile bir ara sahneye götürecektir. Yine de üzülmeyin, saldırılarının geri kalanı bu tür bir hasarı vermeyecektir. Ek olarak, ilk birkaç görev sırasında sahip olamayabileceğiniz birkaç yükseltme aldığınız için, dövüş sırasında en iyi zırhınızı giydiğinizden emin olun.

Ayrıca Bakınız:   Marvel Future Fight'ın Black Widow Güncellemesi Ertelenen Filmden İçerikler Barındırıyor

Kjotve the Cruel Boss Savaşı 2. Kısım

Nintendo Switch'ten Bilgisayara ya da Telefona Ekran Görüntüsü Gönderme

RehberRol Oyunu

Cyberpunk 2077 Lifepath Seçimi

MMORPGRehber

World of Warcraft Shadowlands'da Ne Zaman ve Nasıl Uçabilirsiniz?

AksiyonRehber

Mirdan Hammer Nasıl Bulunur? Demon's Souls

Call of Duty: Warzone Ve Modern Warfare’in En Güçlü PKM Kombinasyonu