Red Dead Online’da Hızlı XP Kasmak ve Level Almak

Red Dead Online’da hızlı XP kazanmanın bu yollarıyla çok oyunculu sıralamanızı olabildiğince çabuk artırın.

Red Dead Online’da hızlı bir şekilde XP kazanmak için bazı yöntemlere sahip olmak, kademeleri yükseltmek söz konusu olduğunda size bir itici güç sağlayacaktır, bu da karakterinizi daha hızlı bir şekilde seviyelendireceğiniz ve ilerledikçe açılan avantajlara erişeceğiniz anlamına gelir. Deneyim puanları toplamak, bu çevrimiçi Western oyunundan en iyi şekilde yararlanmak için çok önemlidir, çünkü siz daha yüksek rütbelere çıkana kadar en kullanışlı öğelere ve silahlara erişilemez, bu da Red Dead Online’da hızlı bir şekilde seviye atlamanız gerektiğine işarettir.

Bu rehberde Red Dead Online’da nasıl hızlı bir şekilde XP kazanacağınızı öğrenmenin tam potansiyelinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacağını göreceksiniz.

Dilerseniz hızlı XP kasmak için merak ettiğiniz konuya doğrudan gidebilirsiniz;

  1. Red Dead Online’da hızlı XP kasmanın önemi
  2. Posse Up
  3. Hikayeyi bitirin (ve sonra tekrar oynayın)
  4. Silahlar ve metodoloji
  5. Çete Sığınaklarını temizleyin
  6. Showdown Serisini Fethedin

Peki, Red Dead Online’da hızlı bir şekilde seviye atlamanın en iyi yolları nelerdir? Neyse ki, Red Dead Online’da nasıl hızlı XP kazanılacağına adanmış bu kılavuzun tamamı bizde var, böylece hiç vakit kaybetmeden sıralamalarda yükselebilirsiniz.

Red Dead Online’ın oyunculara açık olmayan kazançlı bir yönü de “Ödüller” sistemidir. Bunlar, tek oyunculu ödüllere benzer şekilde işlev görür, ancak birden fazla seviyeye sahiptir ve yaklaşık 500 XP’lik bir kreşendo ve gururla takabileceğiniz altın bir kemer tokası oluşturan küçük XP artışlarıyla sonuçlanır. Neyse ki, Red Dead Online’da tek oyunculu ile karşılaştırıldığında bir ton ödül (yazarken neredeyse 600!) Var.

Üç farklı mağaza türüne ürün satmak, otları tatmak, at bağınızı artırmak ve bir okla uçan bir kuşu vurmak gibi başlangıçtan itibaren oldukça kolay olanları yapın.

Posse Up

Hayatta KalmaListeRehber

Rust Oynarken Yapılan En Önemli 10 Hata

Cyberpunk 2077Rehber

Cyberpunk 2077 Crafting ve Silah Yükseltme Rehberi

Mobil OyunNişancı OyunuRehber

Critical Ops Teklif Tamamla Ödüllerini Arttırma

Rehber

Among Us Imposterlar İçin İpuçları

Roblox FPS Nasıl Arttırılır?