Assassin’s Creed Valhalla’da Quiver Bug Nasıl Çözülür?

Bazı Assassin’s Creed Valhalla oyuncuları ok çantalarının (sadak) birinci seviyeye geri döndüğünü fark ediyor, ancak neyse ki sorun için belgelenmiş bir düzeltme var.

Assassin’s Creed Valhalla’daki okçuluk çok güçlüdür ve onu seven oyuncular hiç şüphesiz sadak kapasitelerini hızlı bir şekilde yükseltmek için yatırım yapmışlardır. 30 ok taşıma yeteneğine sahip olmak, 30 ölü düşman anlamına gelebilir. Bu, Valhalla’nın patlayıcı oku veya ok voleybolu gibi becerilerden elde edilen okları bile içermiyor. Maalesef, oyunda yeni keşfedilen bir hata, oyuncuların sadak seviyelerini sıfıra düşürüyor.

Bilmeyenler için Assassin’s Creed Valhalla kısa süre önce ilk sezonluk etkinliği olan Yule Festivali’ni ekledi. Hayranlar, oyunun yeni içerik ve ödüller ekleyen etkinlikler aldığını görmekten heyecan duyarken, beraberinde gelen tüm hataları keşfettikten sonra heyecan hızla azaldı.

Assassin’s Creed Valhalla’da Quiver Bug Nasıl Çözülür?

Bu hata, oyuncuların oyunda dövüşe yaklaşma şeklini değiştirebilecek uzun vadeli etkilere sahip olduğu için özellikle zararlıdır. Assassin’s Creed Valhalla’nın diğer hatalarından birine nazaran sadak seviyesinde ki hata çok daha sinir bozucu ve can sıkıcıdır ve umarım Ubisoft’un yapılacaklar listesinde yüksek bir önceliktir.

Assassin’s Creed Valhalla’da Quiver Bug Nasıl Çözülür?

Selvi K.

Nişancı OyunuRehberWarzone

Warzone'da Crossplay Ayarları (Arkadaşlarla Oynama)

RehberValheim

Valheim'de Iron (Demir) Nerelerde Bulunur?

Nişancı OyunuRehber

Destiny 2'de Cabal Gold Nerede Bulunur?

RehberValorant

Valorant Karakter İstatistikleri Nasıl Görülür?

Valorant Ping Düşürme – 3 Çözüm Yöntemi