Assassin’s Creed Valhalla’da Quiver Bug Nasıl Çözülür?

Bazı Assassin’s Creed Valhalla oyuncuları ok çantalarının (sadak) birinci seviyeye geri döndüğünü fark ediyor, ancak neyse ki sorun için belgelenmiş bir düzeltme var.

Assassin’s Creed Valhalla’daki okçuluk çok güçlüdür ve onu seven oyuncular hiç şüphesiz sadak kapasitelerini hızlı bir şekilde yükseltmek için yatırım yapmışlardır. 30 ok taşıma yeteneğine sahip olmak, 30 ölü düşman anlamına gelebilir. Bu, Valhalla’nın patlayıcı oku veya ok voleybolu gibi becerilerden elde edilen okları bile içermiyor. Maalesef, oyunda yeni keşfedilen bir hata, oyuncuların sadak seviyelerini sıfıra düşürüyor.

Bilmeyenler için Assassin’s Creed Valhalla kısa süre önce ilk sezonluk etkinliği olan Yule Festivali’ni ekledi. Hayranlar, oyunun yeni içerik ve ödüller ekleyen etkinlikler aldığını görmekten heyecan duyarken, beraberinde gelen tüm hataları keşfettikten sonra heyecan hızla azaldı.

Assassin’s Creed Valhalla’da Quiver Bug Nasıl Çözülür?

Bu hata, oyuncuların oyunda dövüşe yaklaşma şeklini değiştirebilecek uzun vadeli etkilere sahip olduğu için özellikle zararlıdır. Assassin’s Creed Valhalla’nın diğer hatalarından birine nazaran sadak seviyesinde ki hata çok daha sinir bozucu ve can sıkıcıdır ve umarım Ubisoft’un yapılacaklar listesinde yüksek bir önceliktir.

Assassin’s Creed Valhalla’da Quiver Bug Nasıl Çözülür?

Farming SimulatorRehber

Farming Simulator 19'da Yeni tarla satın alırken dikkat etmeniz gerekenler

Nişancı OyunuRehberValorant

Valorant'ta Nişangah Nokta Nasıl Yapılır? Nokta Cross

AksiyonMaceraMafia Definitive Edition

Mafia Definitive Edition: An Offer You Cant Refuse Göreviyle İlgili Herşey

Hayatta KalmaRehberValheim

Valheim Yagluth Boss Nasıl Çağırılır ve Yenmek İçin İpuçları

Cyberpunk 2077 Başlangıç Rehberi