Hitman 3 Oynamayı Düşünenler İçin Başlangıç Rehberi

Hitman 3 rehberimizin bu sayfasında başlangıç ​​ipuçlarını bulacaksınız. Önemli oyun mekaniği için çeşitli ipuçları ve püf noktaları hazırladık. İpuçlarımızı kullanmak, daha az hata yapmanıza ve görevlerde daha iyi performans göstermenize olanak tanır. Hitman 3 rehberimizi oluştururken oldukça fazla kaynaktan bilgiler derledik. Dilerseniz ilgilendiğiniz konuya doğrudan atlamak için aşağıdaki bağlantıları da kullanabilirsiniz.

Hitman 3 için ipuçları listesi;

Her görevi önce normal şekilde oynayın

Haritaların / görevlerin her biri çok kapsamlı olduğu için en yüksek zorluk seviyesini hemen belirlemenizi önermiyoruz. Ajan 47’yi hangi tehlikelerin beklediğini ve görevin hedefini / hedeflerini yakalamanın en iyi yollarının ne olduğunu bilemeyeceğiniz için bilinmeyen yerlere gitmek çok daha zordur.

Zorluk düzeyini artırmak, bölümü en az birkaç kez tamamladıktan sonra önerilir. Bu, düşmanların, tuzakların ve güvenlik kameralarının yerini öğrenmenize, önemli odaları ve geçitleri nerede bulabileceğinizi ve görevin hedefine ulaşmak için hangi rotanın en iyi olduğunu görmenizi sağlayacaktır.

Youtube Kanalımızdan Bir Video
Youtube kanalımızdaki başka bir Hitman videosunu izlemek ister misiniz? Ayrıca Youtube kanalımıza buradan abone olabilirsin.

Hitman 3 Oyna

Epic Games | Playstation | Xbox

Hitman 3 Sık Sık Oyunu Kaydet

Hitman 3 Rehberleri
Hitman 3 Rehberleri

Hitman 3 oyununda işinize yarayacak bazı rehberleri ve ipuçlarını burada paylaşacağız. Merak ettiğiniz konuya aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Merakınızı gideremediyseniz yorumla ulaşabilirsiniz.

  1. Hitman 3 Kamera ve Fotoğraf Modu
  2. Hitman 3'te Zorluk Düzeyleri
  3. Hitman 3: Shortcuts (Kısayol) Rehberi
  4. Hitman 3 Multiplayer / Çok Oyunculu Mod Rehberi
  5. Hitman 3 Oynamayı Düşünenler İçin Başlangıç Rehberi
  6. Hitman 3 - Sistem Gereksinimleri ve Bütün Teknik Özellikler

Nişancı OyunuRehberWarzone

Warzone'da Crossplay Ayarları (Arkadaşlarla Oynama)

RehberValheim

Valheim'de Iron (Demir) Nerelerde Bulunur?

Nişancı OyunuRehber

Destiny 2'de Cabal Gold Nerede Bulunur?

RehberValorant

Valorant Karakter İstatistikleri Nasıl Görülür?

Demon’s Souls’u Seviyorsanız Bu 10 Oyuna Bir Göz Atın