Hitman 3’te Zorluk Düzeyleri

Hitman 3 rehberinin bu kısmında size zorluk seviyesini nasıl değiştireceğinizi, oyunda kaç zorluk seviyesi olduğunu ve bunların birbirinden nasıl farklı olduğunu açıklamaya çalışacağız.

Hitman 3’ün Ajan 47 olarak maceralarına yeni başlayanlar da dahil olmak üzere tüm oyunculara sunabileceği çok şey var. Bu oyuncular, birçok hatayı telafi edebilecek en düşük zorluk seviyesi olan Casual’i kullanabilirler. Biraz daha fazla mücadele bekleyen daha deneyimli oyuncular Profesyonel’i seçebilir – burada oyun biraz daha zorlu hale gelir. Daha önce yüksek tecrübesi olan ve gerçek bir meydan okuma isteyen herkes, Usta zorluk seviyesinde oynayabilirler.

Aşağıda Hitman 3’te bulunan tüm zorluk seviyelerinin ayrıntılı bir açıklamasını bulabilirsiniz.

Casual: Sınırsız tasarruf, görev kılavuzları, gözetleme takibi yok, affedici mücadele, daha az düşman, yasal olarak yanınızda taşıyabileceğiniz daha fazla eşya, NPC’ler çeşitli seslere karşı daha az duyarlıdır.

Profesyonel: sınırsız tasarruf, görev kılavuzları, aktif gözetim izleme, kameralar yasadışı eylemleri tespit ettiklerinde korumaları uyarır, savaş daha zordur.

Usta (Master): Görev başına sadece 1 kayıt yapabilirsiniz, görev kılavuzu yok, ek gözetleme kameraları, ek düşmanlar, acımasız ve zorlu dövüşler, kanlı elemeler kılık değiştiriyor, NPC’ler her türlü sese daha duyarlıdır.

Zorluk seviyesi nasıl değiştirilir?

Hitman 3’te, belirli bir göreve başlamadan önce zorluk seviyesini değiştirebilirsiniz. Yukarıdaki resimde vurgulanan üçüncü sekmede zorluk seviyesini seçebilirsiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra, asıl göreve geçebilirsiniz.

Youtube kanalımızdan harika bir videoyu sizler için buraya bırakıyorum. Ayrıca Youtube Kanalımız RockNRogue’a abone olmak istersen buraya tıkla…

Hitman 3 Rehberleri
Hitman 3 Rehberleri

Hitman 3 oyununda işinize yarayacak bazı rehberleri ve ipuçlarını burada paylaşacağız. Merak ettiğiniz konuya aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Merakınızı gideremediyseniz yorumla ulaşabilirsiniz.

  1. Hitman 3 Kamera ve Fotoğraf Modu
  2. Hitman 3'te Zorluk Düzeyleri
  3. Hitman 3: Shortcuts (Kısayol) Rehberi
  4. Hitman 3 Multiplayer / Çok Oyunculu Mod Rehberi
  5. Hitman 3 Oynamayı Düşünenler İçin Başlangıç Rehberi
  6. Hitman 3 - Sistem Gereksinimleri ve Bütün Teknik Özellikler

Nişancı OyunuRehberWarzone

Warzone'da Crossplay Ayarları (Arkadaşlarla Oynama)

RehberValheim

Valheim'de Iron (Demir) Nerelerde Bulunur?

Nişancı OyunuRehber

Destiny 2'de Cabal Gold Nerede Bulunur?

RehberValorant

Valorant Karakter İstatistikleri Nasıl Görülür?

Hitman 3 Multiplayer / Çok Oyunculu Mod Rehberi