Valheim’de Hızlı Seyahat Etme

Oyuncuların Viking dünyasını hızla dolaşmak için portallar oluşturması gerekecek. İşte Valheim’da hızlı seyahat etmek için ihtiyaç duyacakları malzemeler.

Oyuncular zaman zaman tembel olabilirler – en çok açık dünya RPG’lerinde hızlı seyahat mekanizmasını aşırı kullanmalarında belirgindir. Kampa geri dönmen mi gerekiyor? Hızlı yolculuk. Beş dakikalık yürüme mesafesindeki bu NPC ile konuşmanız gerekiyor – belki o zamandan beri kaçırdığınız harika bir zindan veya bina bile bulacaksınız ama yürümek yerine, hızlı yolculuk daha cazip geliyor. Oyuncuların, itiraf etmek istemeseler de, onsuz asla yaşayamayacakları bir tamirci. Merak etmeyin, Valheim hayranları. Geniş açık dünyayı hızlıca dolaşmanın bir yolu var.

Valheim, başlangıçta oyuncuların haritayı dolaşmak ve eşya toplamak için iki bacağını kullanmalarını gerektirecek. Bununla birlikte, ileri geri gitmeyi çok daha kolay hale getirmek için keşfedilen alanlar arasında bağlantı kurmanın bir yolu vardır. Tüm bunlar, Valheim’da işlenebilen bir eşya olan portallarla yapılacak. Oyuncular, portallarını yapmak için gerekli malzemeleri toplamak zorunda kalacaklar, ancak bunu yaptıklarında hayatları çok daha rahat hale gelecektir.

Valheim’de Hızlı Seyahat Nasıl Edilir?

Hayatta KalmaListe

DayZ Benzeri 5 Oyun

Farming SimulatorRehber

Farming Simulator 19'da Yeni tarla satın alırken dikkat etmeniz gerekenler

Nişancı OyunuRehberValorant

Valorant'ta Nişangah Nokta Nasıl Yapılır? Nokta Cross

AksiyonMaceraMafia Definitive Edition

Mafia Definitive Edition: An Offer You Cant Refuse Göreviyle İlgili Herşey

Valheim Başlangıç Rehberi