Valheim’de Hızlı Seyahat Etme

Oyuncuların Viking dünyasını hızla dolaşmak için portallar oluşturması gerekecek. İşte Valheim’da hızlı seyahat etmek için ihtiyaç duyacakları malzemeler.

Oyuncular zaman zaman tembel olabilirler – en çok açık dünya RPG’lerinde hızlı seyahat mekanizmasını aşırı kullanmalarında belirgindir. Kampa geri dönmen mi gerekiyor? Hızlı yolculuk. Beş dakikalık yürüme mesafesindeki bu NPC ile konuşmanız gerekiyor – belki o zamandan beri kaçırdığınız harika bir zindan veya bina bile bulacaksınız ama yürümek yerine, hızlı yolculuk daha cazip geliyor. Oyuncuların, itiraf etmek istemeseler de, onsuz asla yaşayamayacakları bir tamirci. Merak etmeyin, Valheim hayranları. Geniş açık dünyayı hızlıca dolaşmanın bir yolu var.

Valheim, başlangıçta oyuncuların haritayı dolaşmak ve eşya toplamak için iki bacağını kullanmalarını gerektirecek. Bununla birlikte, ileri geri gitmeyi çok daha kolay hale getirmek için keşfedilen alanlar arasında bağlantı kurmanın bir yolu vardır. Tüm bunlar, Valheim’da işlenebilen bir eşya olan portallarla yapılacak. Oyuncular, portallarını yapmak için gerekli malzemeleri toplamak zorunda kalacaklar, ancak bunu yaptıklarında hayatları çok daha rahat hale gelecektir.

Valheim’de Hızlı Seyahat Nasıl Edilir?

Valheim Hayatta Kalma Rehberleri
Valheim Hayatta Kalma Rehberleri

Valheim ile ilgili bütün ipucu yazılarını burada listeleyeceğiz. Aşağıdan ilgini çeken kısma ilerleyebilirsiniz. Bazı rehberlerimiz yapım aşamasında olabilir, lütfen takipte kalın.

  1. Lox Nasıl Evcilleştirilir? Valheim Rehberi
  2. Valheim'de Iron (Demir) Nerelerde Bulunur?
  3. Valheim'da Nasıl Uçulur? Hayatta Kalmanın Püf Noktaları
  4. Valheim Hile Kodları - Sıkıştığınız Zaman Kullanabilirsiniz
  5. Valheim'de Hızlı Seyahat Etme
  6. Valheim'de Frost Arrows Yapımı
  7. Valheim'de Bitki Yetiştirme Rehberi
  8. Valheim'de Surtling Cores Nerede Bulunur?
  9. Valheim Başlangıç Rehberi
  10. Valheim'de Sal Kullanma ve Suya Açılma
  11. Valheim'de Balık Tutma - Biraz Rahatlayalım

Selvi K.

Nişancı OyunuRehberWarzone

Warzone'da Crossplay Ayarları (Arkadaşlarla Oynama)

RehberValheim

Valheim'de Iron (Demir) Nerelerde Bulunur?

RehberValheim

Valheim'da Nasıl Uçulur? Hayatta Kalmanın Püf Noktaları

Nişancı OyunuRehber

Destiny 2'de Cabal Gold Nerede Bulunur?

Valheim’de Balık Tutma – Biraz Rahatlayalım