Valheim’de Hızlı Seyahat Etme

Oyuncuların Viking dünyasını hızla dolaşmak için portallar oluşturması gerekecek. İşte Valheim’da hızlı seyahat etmek için ihtiyaç duyacakları malzemeler.

Oyuncular zaman zaman tembel olabilirler – en çok açık dünya RPG’lerinde hızlı seyahat mekanizmasını aşırı kullanmalarında belirgindir. Kampa geri dönmen mi gerekiyor? Hızlı yolculuk. Beş dakikalık yürüme mesafesindeki bu NPC ile konuşmanız gerekiyor – belki o zamandan beri kaçırdığınız harika bir zindan veya bina bile bulacaksınız ama yürümek yerine, hızlı yolculuk daha cazip geliyor. Oyuncuların, itiraf etmek istemeseler de, onsuz asla yaşayamayacakları bir tamirci. Merak etmeyin, Valheim hayranları. Geniş açık dünyayı hızlıca dolaşmanın bir yolu var.

Valheim, başlangıçta oyuncuların haritayı dolaşmak ve eşya toplamak için iki bacağını kullanmalarını gerektirecek. Bununla birlikte, ileri geri gitmeyi çok daha kolay hale getirmek için keşfedilen alanlar arasında bağlantı kurmanın bir yolu vardır. Tüm bunlar, Valheim’da işlenebilen bir eşya olan portallarla yapılacak. Oyuncular, portallarını yapmak için gerekli malzemeleri toplamak zorunda kalacaklar, ancak bunu yaptıklarında hayatları çok daha rahat hale gelecektir.

Valheim’de Hızlı Seyahat Nasıl Edilir?

Valheim Hayatta Kalma Rehberleri
Valheim Hayatta Kalma Rehberleri

Valheim ile ilgili bütün ipucu yazılarını burada listeleyeceğiz. Aşağıdan ilgini çeken kısma ilerleyebilirsiniz. Bazı rehberlerimiz yapım aşamasında olabilir, lütfen takipte kalın.

  1. Valheim'de Evcil Hayvanlara İsim Verme
  2. Valheim'de Thunder Stone Nasıl Elde Edilir ve Bir Obliterator Nasıl Yapılır?
  3. Valheim - Darkwood için Katran Nasıl Bulunur? Valheim Katran Rehberi
  4. Valheim'in Bütün Yayları (Bow) Nasıl Craft Edilir?
  5. Valheim'de İnşaat Rehberi
  6. Valheim'de Balık Tuzağı Kurma
  7. Valheim'de "Flint" Bulmak İçin En Uygun Mekanlar
  8. Valheim Hile ve Konsol Sorunları
  9. Valheim'de Havai Fişek Ateşleme
  10. Valheim'de Arkadaşlarla Savaşma (Duel) - Fight Club Mode
  11. The Clock Mod Nasıl Kurulur - Valheim Rehberi
  12. Valheim'de Taş Bina Yapımı
  13. Valheim - Sarı Mantar (Yellow Mushroom) Nedir Ne İşe Yarar?
  14. Valheim'de Üşümeye Son
  15. Valheim'de Hayvan Çiftleştirme Nasıl Yapılır?
  16. Lox Nasıl Evcilleştirilir? Valheim Rehberi
  17. Valheim'de Iron (Demir) Nerelerde Bulunur?
  18. Valheim'da Nasıl Uçulur? Hayatta Kalmanın Püf Noktaları
  19. Valheim Hile Kodları - Sıkıştığınız Zaman Kullanabilirsiniz
  20. Valheim'de Hızlı Seyahat Etme
  21. Valheim'de Frost Arrows Yapımı
  22. Valheim'de Bitki Yetiştirme Rehberi
  23. Valheim'de Surtling Cores Nerede Bulunur?
  24. Valheim Başlangıç Rehberi
  25. Valheim'de Sal Kullanma ve Suya Açılma
  26. Valheim'de Balık Tutma - Biraz Rahatlayalım

Pubg Mobile

Pubg Mobile Oyun Modları

Back 4 BloodRehber

Back 4 Blood'da Özel Sunucu Açma

New WorldRehber

Çanta Kapasitesi Nasıl Artırılır? New World Rehber

MinecraftRehber

Minecraft Bedrock Komutları

Destiny 2’de Stasis Aspects Nasıl Elde Edilir?